eog komman  k

Jonas Yderholm kom på måltavlen igen

Young Boys delte med FCM U19 i fin træningskamp

Tirsdag aften testede Young Boys formen af i Ikast.

For anden gang i denne sæson mødte Young Boys FD Danmarks bedste U19-hold, da vi her til aften besøgte Ikast Stadion og FC Midtjylland. Og for anden gang endte det ud med et 1-1 resultat mellem de to mandskaber.

Første halvleg startede da også helt lige, hvor det dog var hjemmeholdet som havde held med at teste Henrik Lindhard i målet ved flere lejligheder.

I den anden ende var det dog også farligt. Og efter 40 minutters spil blev det omsat til mål. Med fine kombinationer i venstresiden mellem Christoffer Petersen og Peter Nemec fik sidstnævnte sat foden på et godt indlæg fra kanten. Det havnede i sidste ende hos Jonas Yderholm, som for anden træningskamp i træk satte Young Boys på sejrskurs med en 1-0 scoring.

Målet holdt dog kun et par minutter. Her fik FC Midtjylland så vist lidt af den individuelle klasse, som holdet også besidder, og som er med til, at mandskabet pt. fører U19-ligaen i Danmark. Det var nemlig direkte på et frispark fra 25 meter, at FCM slog tilbage. Med et knastørt spark helt oppe i hjørnet, scorede FCMs færøske landsholdsspiller Heini Sørensen. Og der var ikke så meget at gøre end at anerkende et flot mål, og ellers gå til pause 1-1.

Young Boys skiftede ud på fem pladser i pausen. Lucas Udengaard kom ind i målet, og Andreas Bonnén i forsvaret, hvor de begge gjorde en fin figur. Og de tre øvrige halvlegs-indskiftere, kom alle frem til store chancer i en ellers målløs anden halvleg: Mathias Laursen og Mads Zaar kunne begge have scoret på fine muligheder, og Tobias Kannegaard fik spillets ‘største chance’, da Mads Zaar brutalt blev væltet af FCM-keeperen i det kriminelle felt. Tobias tog straffesparket på den bane, hvor han (for Ikast FC) har scoret så mange mål. Desværre ramte han overliggeren. Også Ali Farej kom i positioner hvor hans gode venstrefod godt kunne ha’ resulteret i et mål – men det var alligevel hans højrefod, der nær havde bragt Young Boys på 2-1 i sidste minut.  

Selvom der også var begyndende kramper hos nogle af Young Boys’ spillere, så sad man med følelsen af, at havde kampen fortsat 10 minutter længere – så havde YBFD vundet. Alt i alt en meget fin træningskamp som var vores næstsidste, inden det går løs i 3. division om halvanden uge.

På lørdag møder vi Skive på Skive Stadion kl. 13.30 i vores sidste træningskamp.

Se resultaterne fra alle vores træningskampe her.

FCM U19 – Young Boys FD 1-1 (1-1)
0-1 Jonas Yderholm
1-1 Heini Fosdalså Sørensen

Young Boys start: Henrik Lindhard, Mikkel Eriksen, Alexander Klein, John Ndjate, Chris Petersen, Bo Balder Berg, Jeppe Grøn, Ali Farej, Anes Travljanin, Peter Nemec, Jonas Yderholm.
Ind fra bænken i 2. halvleg: Lucas Udengaard, Andreas Bonnén, Mathias Laursen, Mads Zaar, Tobias Kannegaard, Simon Damgaard og Joakim Grosen