Young Boys testede mod Danmarks bedste U19-hold

Tirsdag aften var Young Boys FD på besøg i Ikast, hvor holdet spillede træningskamp mod FC Midtjyllands U19-hold.

FC Midtjylland havde inviteret Young Boys FD til en træningskamp tirsdag aften. Her skulle Young Boys møde FCMs U19-mandskab, som pt. suverænt indtager førstepladsen i U19-Ligaen.

Opgøret mellem de to unge mandskaber blev spillet på EDC Arena i Ikast. Her var det hjemmeholdet som startede bedst ud i en underholdende affære. Men stille og roligt fik Young Boys bedre styr på de unge FCM-spillere.

Alligevel var det hjemmeholdet som efter 41 minutter kom foran på en scoring af Mikel Gorgoza.

I anden halvleg var det et forvandlet Young Boys mandskab, som kom på banen. Der var langt større aggressivitet og lyst til at presse modstanderne i bund. Holdet fik etableret et godt pres, og der blev skabt mange flere chancer.

Vi skulle dog helt hen til det 85. minut, før det gav pote i form af en scoring af Anes Travljanin. Kantspilleren fik en dyb bold og afdriblede FCM-keeperen og lagde bolden sikkert i kassen. Flere mål kom der ikke trods flere gode muligheder i en rigtig fin testkamp.

Efter kampen fangede vi cheftræner Thomas Loft, som generelt var tilfreds med kampen mod en fin modstander.

– Jeg synes, at det kendetegner det vi gerne vil med udvikling, og ikke bare med resultat i weekenden i turneringen. Vi spiller en fin kamp. Synes det er fedt at se vores drenge mod de bedste ungdomsspillere i landet. Og dejligt at se vi har et godt udtryk som hold uanset hvor meget vi mixer holdet. Vi var bedst i 2.halvleg. Magnus (Hansen) laver et flot indhop og Ali (Farej) finder nogle gode rum som han får eksekveret i, lød vurderingen fra cheftræneren.

I opgøret fik Andreas Bonnén og Magnus Hansen godt med spilletid. De to unge spillere er en del af truppen omkring holdet, og har også været med på bænken i flere kampe i 3. division indtil videre.

Kampen i tal:

Træningskamp – 25/10-2022 kl. 17.15 på EDC Arena, Ikast

FC Midtjylland U19 – Young Boys FD 1-1

41’ 1-0 Mikel Gorgoza
85’ 1-1 Anes Travljanin