Om Young Boys FD

Young Boys FD fik overdraget kontraktlicensen fra Silkeborg KFUM d. 12/7-2021, samme dag som navnet blev godkendt i DBU regi. Overdragelsen af førsteholdet i Silkeborg KFUM skete efter en aftale indgået mellem parterne i 2015.

Holdet spiller pt. hjemmekampe på JYSK park, Silkeborg.

Navnet Young Boys Football Development er et udspring af to ting. For det første har det altid været meningen, at mange af KFUM værdierne skulle føres med videre i det nye projekt. Vi har fjernet K’et og F’et i (K)ristelig (F)orening for (U)nge (M)ænd, og erstattet det med Young Boys. Dernæst har vi for at understrege vigtigheden i, at det handler om udvikling ført det ind i vores navn, så vi i stedet for det normale “FC” hedder Football Development.

Udviklingen kan kun ske, hvis vi kan give vores spillere optimale forhold. Til forskel fra de fleste andre steder, så tilbyder Young Boys FD en fuld pakke, hvor spillerne bliver ansat i business-afdelingen, Young Business. Her får spillerne optimale forhold til f.eks. at kunne kunne supplere træningerne, mens de samtidig får foden indenfor i erhvervslivet. I sidste ende giver det seks træningspas om ugen.

Du kan læse mere om Young Business her.

Hvem er Vi?

Primus motor bag udviklingen af visionerne og drømmene om at føre et hold fra serierækkerne til divisionerne er Holger Kristiansen, der tidligere har været manden bag Oddset, bold.dk, Bet24, KanalSport, Bet25 – og altså nu Young Boys og Young Business. Silkeborg KFUM er Holgers barndomsklub.

Holger har i årenes løb fået en uvurderlig hjælp af en lang række frivillige omkring Silkeborg KFUM, som alle har en andel i, at Young Boys FD nu er blevet virkelighed.

Kontaktpersoner:

Alexander Fischer
Football
Young Boys FD
af@youngboys.dk

Holger Kristiansen
Management
Young Boys FD / Young Business / Young Boys Academy
hk@youngboys.dk I +45 20235007

Anders Frost Brandstrup
Communication
Young Boys FD
afb@youngboys.dk