Defensive udfald kostede dyrt mod Ishøj

Young Boys leverede en skuffende præstation i udekampen mod Ishøj, som blev tabt med 4-1.

Søndagens udsatte opgør mod Ishøj blev aldrig en stor oplevelse set med Young Boys briller. Det var nemlig endnu en kamp, hvor det unge Young Boys-mandskab fik sig en dyr lærestreg i det at være skarp i felterne.

I kampens første halve time foregik det meste af spillet dog på midten af banen, hvor begge hold enkelte gange blev halvfarlige. Desværre blev midtbanespiller Jeppe Grøn skadet efter 33 minutter. Inden Young Boys havde fået en indskiftningsspiller klar, slog hjemmeholdet til, og udnyttede en opspilsfejl. Mohamed Azaquoun scorede til 1-0.

En stor hovedstødschance kort før pausen burde dog have udløst en udligning, men desværre for YB røg forsøget snert forbi. Det blev dog hurtigt revancheret, da Jonas Yderholm kort inde i anden halvleg brød igennem i venstre side. Med et fornemt indlæg fandt Yderholm en fremadstormende Mads Zaar, som prikkede bolden i mål med sit femte sæsonmål. Et glimrende mål.

Total nedtur

Men så ramlede det hele sammen. Først var Ishøj tæt på med et skud på træværket, men selvom Young Boys altså var advaret, så slog Ishøj til kort tid efter. Igen var det Mohamed Azaquoun, og igen var det efter en situation som Young Boys defensiven burde have afværget. Keeper Noah Lauritzen blev i hvert fald fanget alt for langt ude af sit mål på mellemhånd mod Azaquoun, som sendte hjemmeholdet på 2-1.

Det blev også til 3-1 på en situation, hvor Ishøj alt for nemt brød igennem. Essam Salamoun kunne med et enkelt træk centralt på banen sætte et helt forsvar af, og så var det pludselig meget op ad bakke.

Efter 84 minutter blev det også til 4-1 efter endnu en dødbold, hvor Young Boys-holdet kom i problemer, og ikke fik afvist bolden, som af flere omgange dansede frem og tilbage inden Carl Andersen smækkede bolden ind.

Det var et lavpunkt i sæsonen, hvor vi nu har lukket 25 mål ind i 12 kampe. Vi er også rækkens mest scorende hold, men der er en del at arbejde med for det unge mandskab, som allerede fredag skal i aktion igen, når Holstebro gæster JYSK park.

Kampen i tal:

12. runde, 3. Division, 22/10-2023, kl. 13.00 på Ishøj Idrætscenter

Ishøj IF – Young Boys FD 4-1

35’ 1-0 Mohamed Azaquoun

50’ 1-1 Mads Zaar

57’ 2-1 Mohamed Azaquoun

72’ 3-1 Essam Salamoun

85’ 4-1 Carl Andersen