Aserve massageolie/creme er fremstillet i samarbejde med landets fysioterapeuter og massører. 500 ml. flaske eller dåse. Cremet konsistens.

Deloitte Silkeborg er din sparringspartner omkring din virksomheds strategi, økonomi og drift. Samtidig tager de hurtigt og enkelt sig af blandt andet revision og bogholderi, så det hele hænger sammen. Deloitte har været en del af erhvervslivet i Midtjylland siden 1935.

Flise Forum er din lokale leverandør af fliser og klinker, 500 m² udstilling, og mere end 1000 italienske og spanske fliser og klinker. Velkommen til Fliseforum.

Fimo Center står til din rådighed når du har brug for assistance. Vi leverer alle service og troværdighed og har strategien for, at levere totalløsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov, til den rigtige pris.

JSL I/S er en dynamisk udviklende familievirksomhed. JSL leverer målmandshandsker til professionelle og amatører og er den eneste distributør i Danmark af mærker som: Football Maters, Elite Sport, RG, Be Winner, Josef Fischer og andre. Vi giver målmænd alt, hvad de har brug for. 

Klimabiler er danmarks grønne bilportal. Et digitalt univers, der kører dig i stilling til at foretage købet af den el- eller hybridbil, der passer til lige præcis din livsstil, forventninger og kørselsbehov.

 Spis som i Mexico i hvertet af Silkeborg. Silkeborgs hyggelige, mexicanske spisested byder på masser af spændende retter, eksotiske drikkevarer og ikke mindst hyggelige omgivelser der danner rammerne for en perfekt oplevelse….

Midtjyllandsavis.dk er det bedste sted at begynde, når du skal holde dig opdateret og finde inspiration. Her får du nyheder, reportager, baggrundsartikler, portrætter og debatstof fra Silkeborg og omegn.

Middelfart Sparekasse blev stiftet helt tilbage i 1853 og det har altid handlet om andet end den økonomiske bundlinje. Vores succes skal i lige så høj grad måles på, at vi gør en positiv forskel for vores kunder, for vores medarbejdere og i de samfund, hvor vi har afdelinger.

Midtjysk Udlejning er et familiefirma, der siden 1964 har beskæftiget sig med serviceudlejning og teltudlejning og leveret alt, hvad der skal bruges til en god fest – og det gør vi stadig.

Nike har altid stået for kvalitet og er blandt de mest anerkendte brands i verden. Hos Nike finder du et bredt udvalg af produkter til mænd, kvinder og børn i alle aldre.

Velkommen til Nyhus Auto. Hos Nyhus Auto gør vi alt, hvad vi kan for at yde en optimal service! Vi kan tilbyde mange former for autoreparation og vedligeholdelse og servicerer størstedelen af alle bilmærker.

Via pley.gg på pc og mobil kan alle fans af Counter-Strike få nyheder om holdene, spillerne, kampene og turneringerne i verdens hurtigst voksende sportsgren. Pley bliver dermed CS:GO’s svar på fodboldsitet bold.dk

Rabalder Bar minder om bedstemors behagelige dagligstue, krydret med en hjemmebar og gimmicks, der altid sørger for at sætte festen i centrum. Det er stedet, hvor vennerne mødes for at se sport, hvor røverhistorierne slynges hastigt over baren og hvor håndbajer og banko er et fast makkerpar. På Rabalder Bar er den festlige stemningen fra hjemmebaren rykket ind i hjertet af Silkeborg.

Selvom REMA 1000 går under kategorien discountbutik, er der ikke megen discount over butikken – ikke andet end de knald gode priser. For hos REMA 1000 er det meget mere end discount, der er i fokus. 

Revisionshuset Tal & Tanker i Silkeborg er en lokal partnerdreven revisions- og rådgivningsvirksomhed.
Vi har vores styrke hos små og mellemstore selskaber, ejerledede og private virksomheder.

Safco Doors er en familieejet dansk virksomhed med rødder tilbage til 1977. Safco er førende i levering af døre til bolig, byggeri og industri samt fronter til køkken-, møbel- og inventarindustrien.

Silkeborg Slagteren er byens slagter. Butikken på Granhøjvej i Silkeborg bugner af lækkerier, og den liflige duft får tænderne til at løbe i vand, så snart man træder ind af døren. Smilende og kyndigt personale guider kunderne gennem det store udvalg af friske slagtervarer og lækkert tilbehør.

Silkebus er en velkonsolideret vognmandsforretning med en lang række moderne og komfortable busser, der er målrettet og tilpasset alle former for persontransport og busrejser.

 

Vinspecialisten i Silkeborg har et stort sortiment af vine fra mange forskellige lande. Ejer af Vinspecialisten, Ludovic Riauté, har en forkærlighed for de franske vine, grundet hans franske rødder, og det kan også mærkes i butikken. Derudover har butikken et stort sortiment af gin, rom, whisky, den franske Dammann te og er også meget entusiastisk omkring Riedel glas.

Webbler er et pragmatisk midtjysk online marketing bureau, sat i verden som modstykke til pseudoarbejde og overdrevne priser. Vi kalder en spade for en spade, og gør det så nemt som muligt præcis at se, hvad du får for dine penge. Vi bruger ikke tid på ligegyldige standardiserede rapporter, men følger personligt op med beskrivelser af det udførte arbejde. 

Wibroe, Duckert & Partners, også kendt som WDP eller blot Partners, er et danskejet marketing og reklamebureau