Allons-Y er et sportsmærke grundlagt af den professionelle fodboldspiller Emil Nielsen. Allons-Y tilbyder træningsudstyr og sportstøj af højeste kvalitet, for at hjælpe fælleskabet med at nå deres mål, uanset om du er professionel atlet eller lige begyndt.

Aserve massageolie/creme er fremstillet i samarbejde med landets fysioterapeuter og massører. 500 ml. flaske eller dåse. Cremet konsistens.

Byggebilligt.dk er én af  Danmarks største webshops med salg af døre. Byggebilligt tilbyder en række kvalitetsprodukter såsom indvendige døre, skydedøre, yderdøre, branddøre og diverse tilbehør i forlængelse af vores dør sortiment. 

Colliers er førende inden for udlejning og salg af erhvervslokaler og investeringsejendomme samt faglig rådgivning til vores kunder. Deres nationale og internationale relationer giver adgang til et enestående netværk af eksperter og forretningsmæssige samarbejdspartnere, som er med til at forbedre både salg- og udlejning af erhvervsejendomme.

Deloitte Silkeborg er din sparringspartner omkring din virksomheds strategi, økonomi og drift. Samtidig tager de hurtigt og enkelt sig af blandt andet revision og bogholderi, så det hele hænger sammen. Deloitte har været en del af erhvervslivet i Midtjylland siden 1935.

Energidepotet.dk fører alt inden for udstyr til træning og restitution til den erfarne, samt begynderen. De bedste produkter. Produkter vi selv bruger. Energiprodukter. Prismatch. Udstyr til svømning. Triatlet udstyr.

Fimo Center står til din rådighed når du har brug for assistance. Vi leverer alle service og troværdighed og har strategien for, at levere totalløsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov, til den rigtige pris.

Flise Forum er din lokale leverandør af fliser og klinker, 500 m² udstilling, og mere end 1000 italienske og spanske fliser og klinker. Velkommen til Fliseforum.
Hos Flügger farver på Priorsvej i Silkeborg finder du altid maling, træbeskyttelse og malerværktøj i professionel kvalitet, samt et stort udvalg i tapeter og fotostater. Vi har også bunkevis af gardiner samt møbler og interiør.  Kig forbi… vi er altid klar med råd og vejledning.

Grauballe Bryghus blev etableret i 2002 og var et af de første mikrobryggerier i Danmark. I dag er mikrobryggeriet blevet større, men indgangen til at brygge øl er fortsat, at oplevelse og kvalitet skal følges ad og hver øl skal have sin egen harmoni og sit eget udtryk.

JSL I/S er en dynamisk udviklende familievirksomhed. JSL leverer målmandshandsker til professionelle og amatører og er den eneste distributør i Danmark af mærker som: Football Maters, Elite Sport, RG, Be Winner, Josef Fischer og andre. Vi giver målmænd alt, hvad de har brug for. 

Spis som i Mexico i hvertet af Silkeborg. Silkeborgs hyggelige, mexicanske spisested byder på masser af spændende retter, eksotiske drikkevarer og ikke mindst hyggelige omgivelser der danner rammerne for en perfekt oplevelse….

Lynge Papir & Kontor har det hele: Kontorartikler, emballager, tryksager, hygiejne- og rengøringsartikler, engangsservice, skrive- og papirartikler. Og så forhandler de et bredt udvalg af kontormøbler, AV-udstyr og forskellige typer af kontormaskiner.

Midtjyllandsavis.dk er det bedste sted at begynde, når du skal holde dig opdateret og finde inspiration. Her får du nyheder, reportager, baggrundsartikler, portrætter og debatstof fra Silkeborg og omegn.

Middelfart Sparekasse blev stiftet helt tilbage i 1853 og det har altid handlet om andet end den økonomiske bundlinje. Vores succes skal i lige så høj grad måles på, at vi gør en positiv forskel for vores kunder, for vores medarbejdere og i de samfund, hvor vi har afdelinger.

Midtjysk Udlejning er et familiefirma, der siden 1964 har beskæftiget sig med serviceudlejning og teltudlejning og leveret alt, hvad der skal bruges til en god fest – og det gør vi stadig.

Velkommen til Nyhus Auto. Hos Nyhus Auto gør vi alt, hvad vi kan for at yde en optimal service! Vi kan tilbyde mange former for autoreparation og vedligeholdelse og servicerer størstedelen af alle bilmærker.

Rabalder Bar minder om bedstemors behagelige dagligstue, krydret med en hjemmebar og gimmicks, der altid sørger for at sætte festen i centrum. Det er stedet, hvor vennerne mødes for at se sport, hvor røverhistorierne slynges hastigt over baren og hvor håndbajer og banko er et fast makkerpar. På Rabalder Bar er den festlige stemningen fra hjemmebaren rykket ind i hjertet af Silkeborg.

Selvom REMA 1000 går under kategorien discountbutik, er der ikke megen discount over butikken – ikke andet end de knald gode priser. For hos REMA 1000 er det meget mere end discount, der er i fokus. 

Revisionshuset Tal & Tanker i Silkeborg er en lokal partnerdreven revisions- og rådgivningsvirksomhed.
Vi har vores styrke hos små og mellemstore selskaber, ejerledede og private virksomheder.

Safco Doors er en familieejet dansk virksomhed med rødder tilbage til 1977. Safco er førende i levering af døre til bolig, byggeri og industri samt fronter til køkken-, møbel- og inventarindustrien.

Silkeborg Slagteren er byens slagter. Butikken på Granhøjvej i Silkeborg bugner af lækkerier, og den liflige duft får tænderne til at løbe i vand, så snart man træder ind af døren. Smilende og kyndigt personale guider kunderne gennem det store udvalg af friske slagtervarer og lækkert tilbehør.

Fliserens er en vigtig del af vedligeholdelsen af udendørsområder. Med tiden og vejrets påvirkning kan fliser blive dækket af snavs, alger og mos, hvilket ikke kun kan se uappetitligt ud, men også gøre overfladen farlig glat og nedslidt. Vi bruger moderne udstyr og teknikker til at sikre en grundig og effektiv rensning, så du kan nyde en ren og sikker terrasse igen.

På Silkeborg Bryghus brygger de øl ”som i gamle dage”. Det gode øl fra Silkeborg bliver naturligvis brygget i Silkeborg. Spørg efter øl fra Silkeborg Bryghus på restauranten, eller når du handler dine dagligvarer. 

Silkebus er en velkonsolideret vognmandsforretning med en lang række moderne og komfortable busser, der er målrettet og tilpasset alle former for persontransport og busrejser. 

Sportsfys Silkeborg står for klubbens fysiske sektor, til stor jubel for klubben og spillerne, der nu kan benytte sig af de mest kompetente indenfor området!

Sportsfys Silkeborg tilbyder sportsterapi, fysioterapi, personlig træning, genoptræning og akupunktur.

Spispænt laver mad til private og erhverv. Til din fest og dit firmaarrangement. Du kan holde festen hos Spis Pænt i Them, eller de kan levere maden ud af huset til dig. Til dit hjem eller til din virksomhed.

Hos UBBE ved de, at det har stor betydning for deres kunder, at de skaber tryghed i deres byggeprojekter. Byggeprojekter kan være omfattende og komplicerede, og derfor er tryghed en vigtig faktor. UBBE har en bred faglighed og der er fokus på kommunikation, service og mållinje.

Vinspecialisten i Silkeborg har et stort sortiment af vine fra mange forskellige lande. Ejer af Vinspecialisten, Ludovic Riauté, har en forkærlighed for de franske vine, grundet hans franske rødder, og det kan også mærkes i butikken. Derudover har butikken et stort sortiment af gin, rom, whisky, den franske Dammann te og er også meget entusiastisk omkring Riedel glas.

Webbler er et pragmatisk midtjysk online marketing bureau, sat i verden som modstykke til pseudoarbejde og overdrevne priser. Vi kalder en spade for en spade, og gør det så nemt som muligt præcis at se, hvad du får for dine penge. Vi bruger ikke tid på ligegyldige standardiserede rapporter, men følger personligt op med beskrivelser af det udførte arbejde. 

Wibroe, Duckert & Partners, også kendt som WDP eller blot Partners, er et danskejet marketing og reklamebureau

Via pley.gg på pc og mobil kan alle fans af Counter-Strike få nyheder om holdene, spillerne, kampene og turneringerne i verdens hurtigst voksende sportsgren. Pley bliver dermed CS:GO’s svar på fodboldsitet bold.dk