Aserve massageolie/creme er fremstillet i samarbejde med landets fysioterapeuter og massører. 500 ml. flaske eller dåse. Cremet konsistens.

Kig forbi Bifrost på Hostrupsgade.
Byens bedste Sports Pub. 

lækre designer el-cykler fra det danske brand Biomega, alle cyklerne findes i et stillfuldt design.  

Fimo Center står til din rådighed når du har brug for assistance. Vi leverer alle service og troværdighed og har strategien for, at levere totalløsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov, til den rigtige pris.

Din lokale leverandør af fliser og klinker, 500 m² udstilling, og mere end 1000 italienske og spanske fliser og klinker. Velkommen til Fliseforum.

Silkeborg Slagteren er byens slagter. Butikken på Granhøjvej i Silkeborg bugner af lækkerier, og den liflige duft får tænderne til at løbe i vand, så snart man træder ind af døren. Smilende og kyndigt personale guider kunderne gennem det store udvalg af friske slagtervarer og lækkert tilbehør.

Spis som i Mexico – i hjertet af Silkeborg

Silkeborgs hyggelige, mexicanske spisested byder på masser af spændende retter, eksotiske drikkevarer og ikke mindst hyggelige omgivelser der danner rammerne for en perfekt oplevelse….

Madselskabet arbejder for en bedre måltidskultur, for smag, oplevelse og et fødevaresystem, der understøtter bæredygtighed og en langsigtet udvikling. Hvad vi spiser er nemlig vigtigere og har større konsekvenser end vi umiddelbart skulle tro. Både for vores egen sundhed, vores familie, miljøet og den verden som omgiver os. 

Midtjysk Udlejning er et familiefirma, der siden 1964 har beskæftiget sig med serviceudlejning og teltudlejning og leveret alt, hvad der skal bruges til en god fest – og det gør vi stadig.

Nike har altid stået for kvalitet og er blandt de mest anerkendte brands i verden. Hos Nike finder du et bredt udvalg af produkter til mænd, kvinder og børn i alle aldre.

Velkommen til Nyhus Auto. Hos Nyhus Auto gør vi alt, hvad vi kan for at yde en optimal service! Vi kan tilbyde mange former for autoreparation og vedligeholdelse og servicerer størstedelen af alle bilmærker.

Via pley.gg på pc og mobil kan alle fans af Counter-Strike få nyheder om holdene, spillerne, kampene og turneringerne i verdens hurtigst voksende sportsgren. Pley bliver dermed CS:GO’s svar på fodboldsitet bold.dk

Rabalder Bar minder om bedstemors behagelige dagligstue, krydret med en hjemmebar og gimmicks, der altid sørger for at sætte festen i centrum. Det er stedet, hvor vennerne mødes for at se sport, hvor røverhistorierne slynges hastigt over baren og hvor håndbajer og banko er et fast makkerpar. På Rabalder Bar er den festlige stemningen fra hjemmebaren rykket ind i hjertet af Silkeborg.

Selvom REMA 1000 går under kategorien discountbutik, er der ikke megen discount over butikken – ikke andet end de knald gode priser. For hos REMA 1000 er det meget mere end discount, der er i fokus. 

Revisionshuset Tal & Tanker i Silkeborg er en lokal partnerdreven revisions- og rådgivningsvirksomhed.
Vi har vores styrke hos små og mellemstore selskaber, ejerledede og private virksomheder.

En solid bank, du kan være tryg ved! Vi tager os tid til dig, og vi har hjertet med i rådgivningen – det giver dig tryghed og ro i sjælen

Silkebus er en velkonsolideret vognmandsforretning med en lang række moderne og komfortable busser, der er målrettet og tilpasset alle former for persontransport og busrejser. 

Vi er her for at være til gavn og glæde for vores kunder, og vi skal med vores viden og produkter gøre en positiv forskel for kunderne. Samtidig ønsker vi at drive Danmarks bedste pengeinstitut i balance.

Webbler laver digital markedsføring  der er med til at løfte din virksomhed til nye højder online 

Wibroe, Duckert & Partners, også kendt som WDP eller blot Partners, er et danskejet marketing og reklamebureau