Akademiet

Young Boys Academy er en non-profit organisation, der gennem akademiet bruger akademisk uddannelse af høj kvalitet, samt fodbold som et redskab til at hjælpe unge drenge, såvel som deres familier og samfund, med at få en bedre chance i livet.

Målet med Young Boys Academy
Ambitionen og målet med grundlæggelsen af akademiet er, at gøre Young Boys Academy til et ideelt sted, at udvikle unge drenge fra Tanzania, som fremtidige rollemodeller, ved at give dem akademisk uddannelse af høj kvalitet, mens de udvikles holistisk, sportsligt og dermed bliver gjort til produktive medlemmer af samfundet.

Alt dette bliver gjort ud fra den holistiske tankegang i KFUM-trekanten: Body (Fodbold), Mind (Skole) & Spirit (Karaktér).

Vores mål er at udvikle fodboldtalentet for drenge i alderen 10-18 år samtidig med at vi giver et fuldt akademisk sponsorat på en veletableret og fremragende skole. Først og fremmest ønsker vi at udvikle dem til at være gode medlemmer af deres samfund, når de vender tilbage, men det kan også omfatte en billet til universitetet eller et liv som professionel fodboldspiller. Det vigtigste er, at vi sikrer alle YBA-drenge en bedre fremtid.

Nyheder

Bonnén er vokset

Bonnén er vokset

Bonnén er vokset Andreas Bonnén har trænet med Young Boys’ 3. divisionshold siden sommeren 2022 –...

BBB tilbage i Silkeborg

BBB tilbage i Silkeborg

BBB tilbage i Silkeborg Bo Balder Berg er atter at finde på Søholt. Den tidligere U19 liga spiller...