Andreas Nybro (til venstre) og Anes Travljanin (i midten) stod for Young Boys-scoringerne i 1. halvleg.

Efter en flot kamp måtte drengene nøjes med det ene point mod nedrykkerne fra 2. dvision, Brabrand. Havde fru Fortuna og retfærdigheden bare støttet os en lille smule, havde vi dog hentet de 3 point vi fortjente.

Efter et par kampe, hvor vi havde kæmpet lidt med spillet på den sidste tredjedel af banen fik drengene vist flot angrebsfodbold. Specielt i første halvleg, som ikke var mange minutter gammel før vi havde vores første helt store mulighed. Stefan Stojilkovic, der atter er klar efter skade, blev spillet helt fri, men hans skud ramte lige Brabrand-keeperens brede hofter. Ærgerligt.

Publikum skulle dog ikke vente længe på 1-0 målet. For et par hurtige 1-2 kombinationer på kanten af feltet – midt for mål – bragte Anes Travljanin på skudhold. Og Anes satte bolden helt op ved stolpen. 2-0 målet var næsten endnu flottere. Igen var Anes, der spillede en meget fin kamp, involveret. På venstre-kanten gled han forbi to Brabrand-spillere, inden han afleverede til Andreas Nybro, der selv tog et træk … og gjorde det til 2-0.

Vi fortsatte det gode spil – og først til sidst i halvlegen begyndte det lidt tungere Brabrand-mandskab at få lagt et lille tryk via hjørnespark og lange indkast.

2. halvleg blev ikke helt så velspillet som første – men vi havde stadig store muligheder for at lukke kampen. Andreas Nybro ramte overliggeren, og der var også rigtigt fine afslutningsmuligheder for alle vore offensive spillere – specielt indskiftede Simon Birch.

Defensivt stod vi rigtig godt – flot styret af Henrik Brodersen og Andreas Bonnen i midterforsvaret. Alligevel var skæbnen hård ved drengene da vi i de sidste 10 minutter af kampen måtte se Brabrand heade to bolde i mål fra dødbolde.

Vi spillede en flot kamp – og der er masser at bygge på frem mod næste kamp. Rigtigt mange spillede godt – og der var et halvt hold der kunne have været Man of the Match: Broder, Bonnen, Friis, Jeppe, Nybro og Anes var alle ret gode.

Vi har derfor masser af godt at tage med … til næste lørdag – hjemme i Buret – mod Sundby.

Young Boys – Brabrand 2-2
1-0 Anes Travljanin
2-0 Andreas Nybro

Young Boys: Nicolai Vistisen, Yunus Akbayir, Henrik Brodersen, Andreas Bonnen, Sofus Jensen, Jeppe Grøn, Malthe Friis, Andreas Nybro, Ali Farej, Anes Travljanin, Stefan Stojilkovic
Ind fra bænken kom i 2. halvleg: Frederik Nedergaard, Ernest Kurshumlio, Simon Birch, Kristoffer Andersen