To kasser af Travljanin sikrede Young Boys 2-2 mod Fredericia

Der var fornemt besøg fra landets næstbedste række, da Young Boys prøvede kræfter med FC Fredericia i en træningskamp på JYSK park.

Spillerne fra Young Boys FD har fået en særdeles god start på foråret med fine præstationer mod de to tophold fra 2. division, Aarhus Fremad og Esbjerg. I dag rykkede vi så endnu en række op, da modstanderen var FC Fredericia fra NordicBet Ligaen.

Gæsterne satte sig med det samme på spillet. Tempoet var lige skruet en tak op i forhold til de seneste par træningskampe, og det udmøntede sig i en tidlig scoring for Fredericia, som lidt for nemt fik kombineret sig igennem Young Boys forsvaret.

Kort efter blev Thomas Bejder ramt af en skade og måtte udgå. Ærgerligt for kantspilleren som ellers har været inde i et rigtig godt forløb i starten af 2023.

Efter 24 minutter fik Young Boys tiltvunget sig et hjørnespark. Indlægget endte helt over i modsatte side hos Mads Zaar, som resolut smækkede bolden på stolpen. Heldigvis stod Anes Travljanin klar til at prikke bolden ind efterfølgende.

Fredericia fortsatte med at presse på, og fik også scoret til 2-1 efter en halv times spil. Det var såmænd ganske fortjent nok, eftersom det var udeholdet, som havde siddet på tingene i de første 30 minutter.

Anes på tavlen igen

Young Boys begyndte stille og roligt at vænne sig til tempoet, og det begyndte samtidig at stresse Fredericia. Efter 38 minuttter lavede gæsterne en opspilsfejl omkring midtercirklen, hvor Mads Zaar opsnappede bolden. Zaar spurtede forbi Fredericias back, og så var der ellers stormløb mod Fredericia-målet, hvor først Ali Farej fik bolden serveret, men i stedet for at sparke fandt han en helt fri Anes Travljaning, som køligt og sikkert udplacerede Fredericia-keeperen. 2-2.

I anden halvleg startede Young Boys med at misbruge en kæmpe chance, hvor træværket måtte i spil for at redde Fredericia. Herefter opstod en lang stillingskrig, hvor ingen af holdene for alvor skabte chancer. Men til sidst i kampen måtte Young Boys dog flere gange se sig reddet af målmand Henrik Lindhard, som havde flere forrygende redninger i slutfasen.

Det endte 2-2, og dermed fik Young Boys endnu engang vist sig fornemt frem her i startfasen af forårssæsonen.