Young Boys slår Aarhus Fremad i årets første testkamp

Det blev til en fremragende start på 2023, da Young Boys vandt 1-0 over topholdet fra 2. Division.

I to gange 40 minutter spillede Young Boys FD lige op med førerholdet fra 2. Division, Aarhus Fremad. Dermed blev indledningen på 2023 en ganske fornøjelig en af slagsen set med YBFD-briller.

Gæsterne stillede med to forskellige hold i de to halvlege, hvor vi blandt andet fik lejlighed til at spille overfor Henrik Hykkelbjerg, som spillede sin første kamp for Aarhus Fremad. Hos Young Boys var det en særdeles solid defensiv indsats som kendetegnede mandskabet. 39 gange har Fremad scoret i 2. Division, men mod Young Boys måtte aarhusianerne tage tomhændet hjem. I den anden ende var det heller ikke fordi at Young Boys svømmede i store tilbud, men alligevel fik holdet skabt nogle finde chancer. En af dem udnyttede en af vores nye unge spillere til perfektion.

Tobias Kannegaard, vores nye unge angriber, som vi har fundet i Ikast FC, sparkede resolut til bolden i højre siden af feltet og sendte Young Boys på 1-0 i slutningen af anden halvleg. Et flot mål af den unge angriber. Målet blev kampens eneste, og dermed blev det til en fornem start for Thomas Lofts mandskab. I morgen kan du også høre en reaktion fra cheftræneren på kampen.

Der blev også uofficiel debut til Jeppe Kilden Grøn samt prøvespilleren Bo Balder. Begge gjorde en god figur i kampen.

Næste testkamp er d. 24/1, når vi tager et smut til Esbjerg.