Stefan Stojilkovic fik scoret to gange – og sled godt i det i samtlige 90 minutter

Det holdt lidt hårdt til sidst men drengene red stormen af, og vandt 2-1 i det vigtige bundopgør mod Lyseng. To mål af Stefan Stojilkovic var nok til tre point.

Jeppe Grøn, Yunus Akbayir og Tinus Olesen var stadig udenfor pga. skader, men drengene kom alligevel godt ud til første halvleg. Drengene pressede højt på Lyseng, der ligesom os selv godt kan lide at spille bolden ud. Vort offensive pres gav os hurtigt bolden igen, hvilket betød at vi blev dominerende på bolden i det meste af 1. halvleg.

Og til slut i halvlegen gav det høje pres også to mål.

I begge tilfælde kan Lyseng-keeperen ikke helt se sig fri for medskyld, og i begge tilfælde var det Stefan Stojilkovic der fik muligheden for at sparke bolden i kassen. Noget Young Boys angriberen gjorde med stor cool-ness. Dejligt for Stefan at åbne målkontoen i sæsonen, og dejligt for Young Boys, der fortjent gik til pause med en 2-0 føring.

Stefan umiddelbart efter een af de to scoringer i slutningen af 1. halvleg. Foto: DeLight.

Eneste malurt i bægeret var at anfører, og kreatør, Anes Travljanin måtte udgå med hvad der lignede en fiber-skade.

Som 2. halvleg skred frem virkede det til at Young Boys-drengene trak sig unødigt tilbage.

Men vort midterforsvar bestående af Andreas Bonnen og Kristoffer Andersen stod rigtig godt. I det 70. minut scorede Lysengs Thomas Lauritsen et flot mål fra en spids vinkel, der dog mistænkeligt lignede en klar offside-position.

Kristoffer Andersen spillede en ny god kamp i midterforsvaret sammen med Andreas Bonnen.

Young Boys tilhængere blev derfor urolige – for to gange tidligere i sæsonen – mod FA 2000 og Brabrand havde de unge drenge smidt en 2-0 føring. Men kort efter blev Lyseng-anfører, den tidligere KFUM-spiller, Jesper Broberg udvist for at trampe på Young Boys Man of the Match, Stefan Stojilkovic.

Det gav dog ikke den ro, det Young-Boys-positions-spil og det høje pres som publikum havde håbet på. Der VAR gode Young Boys chancer i 2. halvleg: Indskiftede Ali Farej havde to muligheder han normalt scorer på, og også Stefan Stojilkovic og Simon Birch havde gode muligheder. Men vi kæmpede med spillet.

Drengene holdt hjem – og 3 gode point blev sat ind på kontoen.

Young Boys – Lyseng 2-1 (2-0)
1-0 Stefan Stojilkovic (40)
2-0 Stefan Stojilkovic (44)
2-1 Thomas Lauritsen (70)

Young Boys: Nicolai Vistisen, Emil Dissing, Kristoffer Andersen, Andreas Bonnen, Sofus Jensen, Henrik Brodersen, Malthe Friis, Andreas Nybro (Ali Farej, 64), Frederik Nedergaard (Jakob Olsen, 88), Stefan Stojilkovic, Anes Travljanin (Simon Birch, 30.)