Anes Travljanin blev matchvinder med målet der allerede blev sparket ind efter 10 minutters spil. På billedet fra 3-division.dk har Anes netop sparket den i kassen.

Drengene hentede sæsonens første sejr med 1-0 over Avarta. Sejren blev grundlagt allerede efter 10 minutters spil.

Vi fulgte heldigvis den gode indsats på Frederiksberg op med sæsonens første sejr da Avarta fortjent blev sendt hjem til Rødovre med et smalt nederlag.

Avarta er normalt kendt for en stærk organisation og en stærk defensiv – hvorfor man helst ikke skal komme bagud mod dem. I sidste sæson, var Avarta een af overraskelserne i grundspillet, hvor det lykkedes Benny Galls mandskab at spille sig i opryknings-spillet med klart den laveste xG. Med andre ord – der blev vundet mange kampe med få chancer og 1-0-sejre. Og sådan er den nye sæson også startet – med to 1-0 sejre over Holbæk og Brabrand i sæsonens første to kampe.

Træner Gall var dog forvist til tilskuerpladserne i opgøret i Buret, da han hjemme mod Næsby fik vist det røde kort.

Som på Frederiksberg startede vi kampen fint – og efter 10 minutter var Frederik Nedergaard igennem. Han mistede dog bolden – men Fev’s genpres stressede Avarta-forsvareren nok til at han serverede bolden for fødderne af Anes Travljanin. Anes gjorde arbejdet færdigt … 1-0.

Vi spillede i perioder af første halvleg ganske godt og kom også til et par chancer, hvor Yunus Akbayir kom til den største efter et flot gennemspillet angreb sidst i halvlegen. Desværre ramte Yunus overliggeren i sin afslutning. I den anden ende var der ikke meget i løbet af de første 45 minutter – men Nicolai Vistisen skulle alligevel diske op med en verdensklasseredning, da Avartas venstre side fik lov til at komme til baglinjen og slå et indlæg til en helt udækket Avarta-spiller – tæt under mål. En refleks fra Visti reddede via stolpen dog chancen.

I anden halvleg tillod vi Avarta alt for meget spil, men uden at de rigtigt kom til store chancer. Selv kom vi kun frem til een stor mulighed. Igen tilfaldt den Yunus, da han fra kanten af feltet desværre fik afsluttet lige på Avarta-keeperen Thomas Gall … Benny Galls søn.

Da de 90 minutter var gået og Avarta fik et hjørnespark gik Thomas Gall med frem – og fik også foden på et indlæg. Gall havde allerede fået et gult kort i første halvleg – og hvad han fik sagt til dommerne ved vi ikke … men kort efter kunne Gall tilslutte sig sin far – udenfor banen. Et minut tidligere end de øvrige 21 spillere på banen.

Vi tillod Avarta for meget – men stod på den anden side også godt defensivt. Og blandt de bedste var derfor også de fem bagerste: Nicolai Vistisen, Andreas Bonnen, Kris Andersen, Simon Ryberg og Jeppe Grøn.

Vi kørte 1-0 hjem – og gav Avarta lidt af deres egen medicin.

Andreas Bonnen var med igen efter skade.
Og blev valgt til Grauballe Bryghus’ Man of the Match.

Young Boys – Avarta 1-0 (1-0)
1-0 Anes Travljanin (10)

Young Boys: Nicolai Vistisen, Simon Ryberg, Kris Andersen, Andreas Bonnen, Jeppe Grøn, Emil Dissing, Ali Farej, (Malthe Friis, 60), Andreas Nybro, Yunus Akbayir, Frederik Nedergaard (Tinus Olesen, 70), Anes Travljanin (Simon Birch, 70)