Andreas Nybro presser en Næsby-spiller. Nybro scorede vort eneste mål i kampen på Fyn.

Selvom vi havde en del store chancer, så var vi i dag næstbedst – og tabte 4-1 til Odense-klubben Næsby.

Young Boys var nødsaget til at ændre på to positioner, da anfører Jeppe Grøn og Yunus Akbayir var blevet skadet i ugens løb. Alligevel startede vi ganske godt, og de første 10 minutter gav gode løfter, men herefter kom Næsby bedre med, og med en snitter på overliggeren og to farlige hjørnespark meldte de sig ind i kampen.

Efter16 minutter kom Young Boys første store chance. Anes Travljanin der atter var vor kreative motor, spillede Stefan Stojilkovic i en spids. Stefan fik frit skud fra en vinkel liidt til venstre mål – men Næsby-keeperen reddede. Det blev den første af tre pæne muligheder til vor 9’er. Først hoppede bolden over en Næsby-forsvarer næsten på baglinjen og med lidt jonglering var det lige ved at Stefan kunne få afsluttet fra 2 meters afstand af mål. Og efter 25 minutter blev han spillet i en friløber mod mål. Bolden hoppede lidt – og det blev desværre heller ikke den bedste afslutning.

Minuttet efter blev der så straffe, da Sofus Jensen kom for sent og nedlagde en fynbo i feltet. Nicolai Vistisen reddede dog situationen – og det svage skud fra pletten. Men straffesparket var bare et varsel – og Næsby drev let bolden igennem vor venstre side – og centrede. Spilleren der sendte bolden i mål anede det ikke for det var med hoften – men uanset: 1-0 til værterne.

De sidste fem minutter af halvlegen gik det amok – og her tabte vi reelt kampen.

Først kanonerede den netop indskiftede Næsby-venstre back bolden op i målhjørnet til 2-0, og minuttet efter kombinerede Næsby sig rundt om en del stille-stående ‘unge drenge’ – og satte 3-0 målet i kassen. 30 sekunder senere viste vi dog god vilje da vi kombinerede i venstre side og Andreas Nybro reducerede til 3-1.

I pausen skiftede Thomas Loft til en 3-back kæde, og vi havde nær fået en gylden start, da Anes brød igennem og lavede en cutback, som gik hele vejen til indskiftede Emil Dissing. Emil afsluttede dog lidt for svagt.

Vi havde – specielt til sidst – ok med spil, og ligeledes indskiftede Frederik Nedergaard havde også en fin mulighed, da han blev spillet fri af Friis. Unge Friis spillede en ny fin kamp, denne gang på Jeppe Grøns plads, og han havde også selv et fint forsøg mod slutningen af kampen, som keeperen skulle ud i fuld længde for at redde; Men det var stadig Næsby der var mest nærgående. Også i 2. halvleg, hvor træværket tre gange – og også Vistisen – skulle tage fra. Så det var ikke helt uventet at det blev 4-1 også. Det lignede et flot gennemspillet angreb – men drengene kan ikke være tilfreds med hvor let det var for fynboerne med 3-4 afleveringer fra eget felt – at komme til afslutning, og mål.

På lørdag venter vore kollegaer i bunden af 3. division – Lyseng – i Buret.

Næsby – Young Boys 4-1 (3-1)
3-1 Andreas Nybro, 44.

Young Boys: Nicolai Vistisen, Jakob Olsen (Emil Dissing, 46.), Kristoffer Andersen, Henrik Brodersen, Sofus Jensen, Ernest Kurshumlio (Andreas Bonnen, 46), Malthe Friis, Andreas Nybro, Ali Farej (Nicolaj Vestergaard, 66.), Stefan Stojilkovic (Frederik Nedergaard, 66.), Anes Travljanin (Simon Birch, 71.)