Jonas Yderholm (her fra en kamp i sidste sæson) stod for det første mål i kampen.

4-2 sejr til Young Boys mod Odder

I en til tider uskøn affære på en vindblæst kunstgræsbane i Odder vandt Lofts tropper.

Efter fem træningskampe mod modstandere fra 1. og 2. division skulle Young Boys lørdag eftermiddag møde Danmarksserieholdet Odder.

Der gik blot to minutter før Young Boys bed fra sig. Peter Nemec tog bolden til sig og viste fornemt overblik da han fandt Jonas Yderholm i en god position. Venstrekanten trykkede resolut af og med et fladt spark passerede han Odder-keeperen. En perfekt start.

Efterfølgende faldt holdet lidt for langt tilbage på banen. Det var som om, at den gode start fik lagt en dæmper på Young Boys. Holdet kæmpede lidt med at få sat spillet, og det kneb med at finde de rigtige løsninger på banen.

Omvendt var Odder ikke kommet frem til chancer. Men det skulle ændre sig efter en halv time, hvor hjemmeholdet sled sig til et straffespark. I første omgang reddede Henrik Lindhard forsøget, men dommeren fløjtede for omspark. Her blev der sparket sikkert i kassen, og så stod der 1-1.

Young Boys havde masser af muligheder for at komme foran. Et hav af hjørnespark gav dog ikke rigtig pote, hertil var det alt for nemt for de velvoksne Odder-spillere at heade bolden væk.

Fantastisk Nemec-kasse

Odder er i foråret en del af oprykningsspillet om at rykke op til 3. division, og selvom holdet bestemt kunne spille med, så havde Young Boys-holdet alligevel sat næsen op efter at skulle være mere dominerende i kampen mod et hold fra en lavere række.

Den individuelle kvalitet fejlede dog ikke noget, og det beviste Peter Nemec kort ind i anden halvleg. Angriberen modtog bolden et stykke udenfor feltet og smækkede bolden ind helt oppe i det ene hjørne. Et imponerende mål som du på mandag kan nyde, når vi har fået klippet highlights ud fra kampen.

Odder var dog ikke færdige med at drille os. Et hjørnespark blev sendt helt ind til stregen, hvor det var svært udefra at vurdere, om bolden bare gik direkte i mål eller blev snittet det sidste stykke af vejen. Faktum var dog at hjemmeholdet fik udlignet.

Kort tid efter var det så vores tur til at have lidt held. Et hjørnespark blev smidt ind over, og her stod Joakim Grosen helt fri, og fik på en eller anden måde dirigeret bolden i mål til 3-2.

Et par minutter før tid blev så også 4-2, da Tobias Kannegaard Nielsen brød igennem og meget uselvisk spillede bolden på tværs, hvor indskiftede Simon Damgaard endnu engang fik en afgørende rolle her i opstarten, da han scorede et af karrierens nemmere mål da han satte indersiden på og cementerede sejren.

Det endte 4-2 til Young Boys.

Du kan se en oversigt over vores træningskampe her.