YOUNG BOYS FD HENTER U19 DANMARKSMESTER I FCM

19-årige John Ndjate skifter på en fri transfer.

Med to danske ungdomsmesterskaber i bagagen, den ene helt frisk i erindring, er det en spændende forstærkning til forsvaret, som Young Boys FD kan præsentere til den kommende sæson.

John Ndjate var fast mand i den forgangne sæson på FC Midtjyllands U19-hold som vandt guldmedaljerne i rækken foran Esbjerg fB og FC København. Ndjate optræder som regel i midterforsvaret, hvor det også er blevet til kampe i seniorfodbolden for FC Midtjyllands reservehold.

– Det er en rigtig god spiller, som vi har fået mulighed for at hente ind til den kommende sæson, fortæller sportschef, Holger Kristiansen.

– Vi har haft en løbende dialog med John i et stykke tid, og vi er glade for at det nu har kunne lade sig gøre, fortæller sportschefen som ser frem til øget konkurrence i forsvaret.

John Ndjate er 19 år og er opvokset i Lemvig, inden han i 2017 skiftede til FC Midtjyllands ungdomsafdeling. Nu står den så på 3. divisionsfodbold i Young Boys FD, hvor han sammen med sine nye holdkammerater skal kæmpe om at komme i top 6 i klubbens første sæson i divisionerne.