Young Boys vinder overbevisende mod SFB-Oure FA

Med endnu en flot indsats blev det til en 4-1 sejr hjemme på JYSK park.

Sæsonens første hjemmekamp i 3. division var ikke mange minutter gammel før Young Boys havde fået dikteret hvordan kampen skulle forme sig. Nemlig et stort stormløb mod SFB-Oure FAs mål. Young Boys-spillerne fortsatte dermed hvor de slap, da de i torsdags ekspederede Vendsyssel FF ud af pokalturneringen.

Sune Balle kickstartede begivenhederne med et mål efter fem minutter. Stopperen var blevet hængende i feltet efter en dødbold og stod derfor helt fri da Ali Farej lagde bolden retur i feltet. Balle tog bolden til sig og scorede et af de sjældne mål med fødderne.

Den gode start fortsatte med flere rigtig gode angreb. Et af dem var efter 12 minutter, hvor Mads Zaar brød igennem i højresiden. Angriberen tog bolden med ind i feltet og ville smide bolden på tværs til en medspiller. Men så langt nåede bolden ikke, da en SFB-Oure spillere forsøgte at afværge angrebet, men i stedet kom til at sende bolden i eget net.

Efter 25 minutter blev det så også til 3-0, da Jonas Yderholm blev spillet fri inde omkring straffesparkspletten efter et smukt angreb i venstresiden. Yderholm tog et træk og sendte bolden ind til en sikker scoring.

Der var også chancer til både 4, 5 og måske endda 6-0 inden kampens dommer fløjtede af for en meget fornem første halvleg, hvor Young Boys totalt dominerede.

Et lille wake-up call

Efter pausen fortsatte Young Boys med at dominere, men det var ikke helt på samme måde som i første halvleg. Selvom cheftræner Daniel Sehested forsøgte at råbe tropperne an, så var intensiteten i presset og kvaliteten i opspillet ikke helt oppe og ringe.

Dermed fik SFB Oure også en lille smule mere spil kørende, og da de pludselig reducerede til 1-3 efter en dødbold, så kunne man måske begynde at ane et comeback.

Håbet for fynboerne blev dog straks aflivet minuttet efter, da Young Boys-spillerne pludselig skruede op for tempoet igen. Med et flot gennemspillet angreb havnede bolden hos en helt fri Emil Dissing, som ikke havde problemer med at score til 4-1.

I den resterende del af kampen kunne Young Boys såmænd godt have udbygget føringen. Frederik Nedergaard havde blandt andet en af de større chancer vi har set på JYSK park, men det blev ved de 4-1 til Young Boys, som dermed er på fire point efter de to første kampe i årets 3. division.

Kampen i tal:

2. runde, 3. Division – 2023/24, 13/8-2023 kl. 14.00 på JYSK park

Young Boys FD – SFB-Oure FA 4-1

5’ 1-0 Sune Balle

12’ 2-0 Selvmål

25’ 3-0 Jonas Yderholm

66’ 3-1 Magnus Schou

67’ 4-1 Emil Dissing

Kampens Young Boys-spiller: Mikkel Rytter