Young Boys tog revanche med vigtig sejr

Forårets første tre point blev sat ind på kontoen med en sejr over VSK Aarhus.

Med to nederlag i træk i forårets første kampe, så var der meget på spil, da Young Boys FD mødte VSK Aarhus på JYSK park. Aarhusianerne indtog rækkens syvendeplads, og kunne med en sejr i dag for alvor spille sig ind i top-6. Modsat kunne Young Boys distancere VSK med fem point og dermed have et godt udgangspunkt inden de sidste tre kampe af grundspillet.

Young Boys kom godt ud til kampen, og satte sig hurtigt på spillet. Der var optræk til flere gode muligheder, men det var først i kampens 22. minut, at det for alvor blev farligt. Christoffer Petersen stod klar med et frispark i højre side, men i stedet for at smide bolden ind til indlæg, så sparkede venstrebacken bolden direkte i mål til stor overraskelse for både VSK-keeperen og tilskuerne på JYSK park, som dermed kunne juble over forårets første Young Boys-mål.

Scoringen gav hjemmeholdet endnu mere blod på tanden, og det var derfor en naturlig udvikling af kampen, at Ali Farej ti minutter senere kunne gøre det til 2-0. Farej, som var placeret på højre kanten i dag, trak ind i banen og sparkede med sit fornemme venstreben bolden i kassen.

Kort inde i anden halvleg blev det endnu bedre for hjemmeholdet, som denne gang kunne se Jeppe Grøn sparke Young Boys på 3-0 direkte på frispark.

VSK med et comeback

Med 3-0 oppe så troede de fleste sikkert, at kampen var afgjort. Måske var det også tilfældet for Young Boys-spillerne på banen, for pludselig skiftede momentum i kampen. Nu var det VSK Aarhus som dikterede spillet, og begyndte at skabe chancer.

Young Boys så for passive ud både efter 65 minutter og 71 minutter, da aarhusianerne reducerede til både 1-3 og 2-3. Dermed var der fuld spænding på i de sidste 20 minutter af opgøret.

Og drama kom der til sidst. I en meget hektisk slutfase lå flere af spillerne i kunstgræsset (og også ude på fliserne) efter flere dueller mellem de to mandskaber. VSK Aarhus indkasserede et rødt kort i kampens overtid i deres iver efter at få udlignet til sidst. Det blev dog heldigvis ved de 3-2 til Young Boys, som dermed tog tre uhyre vigtige point!

 

Kampen i tal:

19. spillerunde i 3. division, 25/3-2023 kl. 14.00 på JYSK park i Silkeborg

Young Boys FD – VSK Aarhus 3-2 (2-0)

22’ 1-0 Christoffer Petersen

33’ 2-0 Ali Farej

54’ 3-0 Jeppe Grøn

65’ 3-1 VSK Aarhus

71’ 3-2 VSK Aarhus

90+4’ Rødt Kort Oscar Scott Carl