Young Boys spillede lige op med Skive i sidste testkamp

En uge før forårspremieren i 3. division fik Young Boys testet de sidste ting af.

En lang preseason er nu næsten overstået. Young Boys FD benyttede den sidste weekend inden det går løs i 3. division til at pudse formen af mod 2. divisionsholdet Skive IK.

Hjemmeholdet bød indenfor til en kamp på en lettere ujævn græsbane, og det satte nogle begrænsninger på den sidste tredjedel af banen for begge hold. Det var derfor småt med chancer i kampen, hvor de to holds defensiver fik fordelagtige vilkår.

Young Boys var mest farlige i venstresiden, hvor Jonas Yderholm både i første og anden halvleg var manden bag flere gode aktioner, men ingen af dem gav føringen.

Det lugtede langt væk af 0-0 men til allersidst fik Young Boys så alligevel muligheden for at komme foran. Efter et hjørnespark opstod der flere store muligheder i feltet, men Skive forsvarede sig bravt og fik blokeret afslutningerne.

Dermed endte forårets sidste træningskamp 0-0. Young Boys fik dermed endnu engang bevist, at holdet her i opstarten har haft niveauet til at spille lige op med hold fra både 2. division og 1. division.

Nu gælder det om at overføre det til 3. division, hvor der fra næste weekend er point på spil igen. Vi starter ud på lørdag, når vi hjemme på JYSK park byder på et kæmpe topbrag, når vi møder FA 2000. Vinderen af kampen kan tage et stort skridt mod deltagelse i oprykningsspillet.

Du kan allerede nu købe din billet til næste weekends kamp her.

Træningskamp, 4/3-2023 i Skive

Skive IK – Young Boys FD 0-0

Startopstilling:
Henrik Lindhard
Simon Damgaard
John Ndjate
Alexander Klein
Christoffer Petersen
Mikkel Eriksen
Jeppe Kilden Grøn
Anes Travljanin
Ali Farej
Jonas Yderholm
Mads Zaar

Ind fra bænken i 2. halvleg:

Joakim Grosen, Peter Nemec, Mathias Glud Laursen, Andreas Bonnén, Bo Balder Berg, Tobias Nielsen.