Young Boys smed sejren i overtiden

En flot kamp på bolden var desværre ikke nok til alle tre point hjemme mod Næsby.

Med otte point i bagagen havde både Young Boys og Næsby brug for point for at holde sig inde i topstriden i 3. division.

Efter et nederlag og en uafgjort i de to seneste kampe, så var det da også et opsat Young Boys-mandskab, som startede kampen med at kombinere sig igennem Næsbys forsvar ved flere lejligheder. Der var fart og mod i spillet, hvilket blandt gav en tredobbelt chance til Ali Farej efter 17 minutter.

Næsby lå og lurede på kontraløb, og det gav pote efter 20 minutter. Desværre var det os selv som gav gæsterne muligheden for at komme foran, da keeper Lindhard og Mikkel Rytter gik fejl af hinanden. Phillip Stoustrup udnyttede gaven og sendte Næsby på 1-0.

Der gik dog heldigvis kun fire minutter, inden vi svarede igen. Jonas Yderholm sparkede bolden ind i feltet efter en god tværpasning fra Emil Dissing.

Men så gik det galt igen. Gæsternes Conner Floyd var sendt i dybden i den ene side, hvor målmand Henrik Lindhard var kommet lidt for langt ud af sit mål. Til stor overraskelse for alle så sparkede Næsby-spilleren bolden i kassen fra nærmest 0 grader i endnu en situation, hvor Young Boys-defensiven så lidt shaky ud.

To flotte kasser var næsten nok

Det slog dog ikke Young Boys ud af fatning. Holdet fortsatte egentlig bare med at køre på, og det gav chance på chance, hvor blandt andet Mads Zaar kunne have scoret 1-2 mål inden pausen.

Vi skulle dog hen til det 58. minut, før vi slog til. Anes Travljanin blev sendt i dybden og ene mand tog han udfordringen op med Næsby-forsvaret som ikke kunne holde kantspilleren væk fra målet. Med en yderside smed han bolden ind bag modstanderens keeper og så stod det 2-2.

Og sådan stod det helt indtil viseren havde passeret de 90 minutter. Alexander Klein var blevet skiftet ind, og forsvarsspilleren lagde en bold i dybden til højrebacken Theodore Hoffmeyer som sendte bolden retur ind i feltet til Jonas Yderholm som bankede bolden i kassen til en meget fortjent 3-2 føring.

I kampens sidste minut gik det dog galt igen. Gæsterne fik udlignet på et hjørnespark, hvor deres keeper var gået med frem. Det var dog ikke målmanden som stangede bolden ind, men resultatet var det samme. 3-3. Et meget ærgerligt pointtab efter en til tider rigtig fin kamp af Young Boys-holdet som viste modet til at spille det spil, som vi gerne vil.

Næste opgave er på tirsdag, når vi spiller pokalbrag mod Silkeborg IF. Det er kl. 18.30 på JYSK park. Køb din billet her.

Kampen i tal:

6. spillerunde, 3. division – 2023/24 sæsonen, 8/9 kl. 19.00 på JYSK park, Silkeborg

Young Boys FD – Næsby 3-3

21’ 0-1

25’ 1-1 Jonas Yderholm

31’ 1-2

58’ 2-2 Anes Travljanin

90’ 3-2 Jonas Yderholm

90+5’ 3-3