Young Boys sejrede sikkert i chanceorgie på JYSK park

Sæsonens sidste hjemmekamp blev vundet på overbevisende manér.

Der stod Young Boys på kampen fra første minut, da Young Boys FD og SFB-Oure FA tørnede sammen i næstsidste spillerunde i kvalifikationsspillet i 3. division. Med et effektivt presspil og gode kombinationer lykkes det adskillige gange for hjemmeholdet at komme frem til store chancer.

Indenfor det første kvarter kunne Jonas Yderholm, Tobias Kannegård, Peter Nemec og Ali Farej alle have bragt Young Boys foran, men enten var afslutningerne for svage, eller også stod udeholdets keeper i vejen for forsøgene.

Efter et kvarters spil gik den dog ikke længere, da Ali Farej med en fornem pasning fandt en helt fri Jonas Yderholm, som alene med keeperen placerede bolden i det korte hjørne og scorede til 1-0. En meget fortjent føring.

Første halvleg kunne være endt både 4, og 5-0 uden at nogle ville kunne brokke sig over det, men det så længe ud til, at vi måtte nøjes med det ene mål. Men så dukkede Jonas Yderholm op igen. Denne gang var det i oplæggerens rolle, da han afdriblede to mand på midten af banen inden han elegant fandt en helt fri Anes Travljanin i dybden. Med to fodrul viste Travljanin uhørt stor kølighed i varmen på JYSK park og afdriblede overlegent SFB-Oure-keeperen og kunne derefter puffe bolden ind uden problemer.

Yderholm i hopla

Young Boys-holdet havde inden kampen haft fokus på at gøre sæsonen på hjemmebane ordentlig færdig. Det kunne da også nemt aflæses på banen, hvor det virkede til at være Young Boys som ville og kunne det meste. Der var stor forskel på de to mandskaber, som ellers tidligere i sæsonen har spillet meget tætte kampe.

I anden halvleg var det fortsat Young Boys som sad på spillet. Efter 53 minutter blev det 3-0 på en scoring af Peter Nemec. Angriberen scorede sit 14. sæsonmål, da han satte foden på et fremragende oplæg fra Jonas Yderholm. Kantspilleren havde afdriblet hele SFB-Oures højreside inden han fandt Nemec helt fri foran målet. Yderholm blev udskiftet i midten af anden halvleg, men havde leveret nok til fortjent at blive kåret til kampens bedste Young Boys-spiller.

I resten af anden halvleg kom Young Boys frem til flere store chancer, hvor udeholdets keeper også skal have kredit for nogle flotte redninger. Tempoet og intensiteten dalede dog en smule til sidst i kampen, som bar præg af at blive spillet i varmen. Det sluttede 3-0 efter en meget overbevisende indsats af Young Boys FD, som nu blot mangler en enkelt kamp i sæsonen i næste weekend ude mod Lyseng.

Kampen i tal:

Young Boys FD – SFB-Oure FA 3-0 (2-0)

15’ 1-0 Jonas Yderholm

43’ 2-0 Anes Travljanin

53’ 3-0 Peter Nemec