Young Boys lukkede efteråret med nederlag efter sen scoring

En scoring i det 89. minut kostede det ene point mod Avarta.

Det blev til en ærgerlig slutning på efteråret for Young Boys, da holdet tabte 1-0 på udebane mod Avarta. Målet faldt efter en dødbold i de døende minutter af kampen.

Det lignede ellers længe en nulløsning på Tømrermester Jim Jensens Park, hvor begge hold manglede kvalitet på den sidste tredjedel af banen. Der var ganske få chancer i kampen, som for Young Boys FDs vedkommende igen var præget af mandskabsmæssige udfordringer. Grundet skader og karantæner, så var der således kun tre kampdygtige spillere på bænken denne lørdag eftermiddag. Det blev ikke bedre af, at Christoffer Petersen blev skadet i den sidste del af første halvleg.

Noah Lauritzen var igen på mål, og den unge keeper havde ganske godt styr på tingene i de første 45 minutter, hvor Young Boys efter 37 minutter følte sig snydt for et straffespark.

Endnu en dødbold kostede

I de seneste kampe har Young Boys formået at stabilisere defensiven, som ellers har været en akilleshæl i store dele af sæsonen. I dag så det da også ganske fornuftigt ud, men alligevel blev vi ramt til sidst. Et frispark sejlede ind i feltet, og desværre var Young Boys-holdet ikke i stand til at få ekspederet bolden væk, som i stedet blev sparket i mål. Avarta scoringen kom efter 89 minutter. Forinden havde vi haft et par halve muligheder, som ikke var nok til at få scoret i dag.

Nu venter der en længe ventet vinterpause, hvor vi kan få vores skadede spillere klar. Ingenting er afgjort i 3. division, hvor der blot er 13 point fra top til bund i stillingen. Young Boys overvintrer på 8. pladsen, hvor der blot er et point op til top-6.

Kampen i tal:

16. spillerunde, 3. division – 18/11-23, kl. 13.00 på Tømrermester Jim Jensens Park, Rødovre

Avarta – Young Boys FD 1-0

89′ 1-0 Abdoulie Manneh