Young Boys henter målmaskine fra Kolding

19-årige Nemo Thomsen styrker offensiven hos Young Boys.

Med ni mål i de første tre kampe af årets 3. division har Young Boys FD været rækkens klart mest scorende hold. Alligevel har en af prioriteterne for den sportslige ledelse været at finde en forstærkning til angriberpositionen, hvor Young Boys i sommerferien sagde farvel til topscorer Peter Nemec.

Med tilgangen af den 19-årige Nemo Thomsen er det nu lykkedes. Med 24 mål i sidste års U-19 Division, så er det en særdeles målfarlig herre, som fremover skal tørne ud på JYSK park.

– Vi er rigtig glade for at have hentet Nemo. Han er en fuldblodsangriber, som lige giver os et ekstra kort på hånden i det offensive. Han har derudover vist en stor interesse for projektet her, så vi håber, at vi kan være med til at forløse det talent, som han unægtelig besidder. Det kan godt blive rigtig spændende, fortæller direktør i Young Boys FD, Holger Kristiansen, som samtidig får glæde af Nemo Thomsen i Young Business, hvor den 19-årige EUX Business-studerende kommer i et trainee-forløb.

Rejste til Danmark som 14-årig

Nemo Thomsen er fra Grønland, hvor han allerede som 14-årig tog beslutningen om at søge til Danmark for at udleve sin drøm om at blive fodboldspiller. Turen i Danmark startede i SønderjyskE, hvor den talentfulde angriber tog turen fra Grønland alene og uden at have helt styr på det danske sprog.

Siden da er turen gået over Kolding IF, hvor angriberen så sent som i sidste måned scorede tre mål i pokalturneringen for seniorholdet. Nu hedder destinationen Young Boys FD. En ny udfordring som den unge angriber glæder sig til.

– Det er super dejligt at skifte. Drengene har taget godt imod mig, og det har været dejligt at komme i gang her. Jeg ser frem til tiden her, fortæller Nemo Thomsen, som ser frem til at blive udfordret på blandt andet en ny spillestil.

– Det er jo noget nyt med en ny spillestil og det hele. Jeg er sikker på, at jeg nok skal vænne mig til det. Det er lidt noget anderledes end det, som jeg har været vant til i Kolding. Men jeg ser frem til det, fortæller Nemo Thomsen.

Angriberen kan få sin debut allerede søndag, når Young Boys FD møder Vanløse hjemme i et vaskeægte topbrag, hvor rækkens to førerhold møder hinanden. Det er kl. 14.00 på JYSK park. Køb billet til kampen her.

Du kan se hele interviewet med Nemo i videoen herunder.

Hvis du vil vide mere om Nemo Thomsen og hans historie fra Grønland til Danmark, så kan vi anbefale at læse denne artikel fra Ud & Se, som sidste år lavede et interview med vores nye angriber.