Yderholm inden Avarta: Vi står et godt sted nu

Med en stor pokaloplevelse mod SIF i bagagen, så er det et meget motiveret Young Boys mandskab, som lørdag står klar til at møde Avarta i 3. division.

Tirsdag aften var en stor kamp for alle både på og udenfor banen i Young Boys FD. Et rekordstort publikum så vores kamp, mens spillerne på banen fik sig en oplevelse mod et hold fra Superligaen.

En af dem var topscorer Jonas Yderholm.

– Kampen har givet os en masse læring, og jeg tror faktisk den har modnet os som hold. Vi har fået et førstehåndsindtryk af hvad det kræver at spille på det niveau, og det er sådan noget som vi kan bruge både som hold og som individuel spiller. Vi står et godt sted nu, fortæller Yderholm.

Young Boys blev maksimalt presset i kampen mod SIF, som naturligt nok satte sig på begivenhederne efter en ellers god start. Dermed blev det aldrig en kamp, hvor Young Boys fik vist de offensive egenskaber, som holdet besidder. Noget som skal frem igen, når holdet lørdag tager imod Avarta i 3. division.

– Vi skal tilbage til at være det dominerende hold. Vi skal finde vores udtryk igen og være chanceskabende, lyder det fra Jonas Yderholm, som indtil videre i denne sæson har scoret fire mål i 3. division og et enkelt mål i pokalturneringen.

Young Boys møder Avarta lørdag kl. 14.00 på JYSK park. Du kan købe billet til opgøret her.