Jublen var ekstatisk da Malthe Wallin afgjorde kampen i overtiden.

Efter 90 minutter, hvor drengene kæmpede bravt – og bestemt ikke kunne være utilfreds med uafgjort – afgjorde Malthe Wallin kampen med et skud fra 50 meter. 3 voldsomt vigtige point strøg ind på kontoen, og vi er nu meget tæt på at sikre os en ny sæson i 3. division

Uanset om det så var kampens store betydning eller det var Vejgaard der fik held til at få spillet over på sine præmisser, så gled Young-Boys-spillet slet ikke så godt som i de to foregående hjemmekampe.

“The Boys” havde Emil Dissing og Jonas Yderholm ude med skade og Yunus Akbayir ude med karantæne, så tre af de primære valg på kanterne var ikke til rådighed – men Vejgaard var også uden deres bedste spiller i form af Rye der var i karantæne.

Første halvleg var uden de store målchancer – men vi gav alt for mange hjørnespark og dødbolde væk til at det bev en rolig halvleg. Sune Balle er dog ved at være helt klar igen – og udover at blive kåret som MoM stod Randers-drengen solidt sammen med Simon Ryberg og Alexander Klein. Klein måtte lade sig skifte ud efter 35 minutter – men Andreas Bonnen lavede atter et solidt indhop.

I 2. halvleg havde vi fuldstændig kontrol på kampen. Undtagen de første – og de sidste – to minutter. Lige efter pausen brændte Vejgaard en 100%-chance, og til allersidst brændte det også på. Men derimellem var Vejgaard ufarlige … men vi formåede heller ikke selv at komme til større muligheder. Men bedst som man var ved at indstille sig på en deler, så fik Malthe Wallin bolden midt på banen. Vejgaard-keeperen havde kampen igennem stået langt fremme for at gøre bagrummet mindre – og det så Malthe. Med et perfekt spark sendte vor yngstemand bolden hen over en tilbage-snublende-Vejgaard-keeper, der kun lige fik handsken på.

Buret gik amok!

Vi har nu vundet vores tre seneste kampe i Buret, og er nu fem point foran de to nærmeste konkurrenter – Vejgaard og Svendborg. Forhåbentlig bliver det endeligt afgjort i den kommende weekend, hvor vi på lørdag kl. 12.00 spiller i Lyseng. Og ellers har vi sidste chance den 15. junu hvor vi slutter af i Buret mod allerede nedrykkede Vanløse.

Young Boys FD – Vejgaard 1-0 (0-0)
1-0 Malthe Wallin, 92.

Young Boys FD: Sebastian Wille, Alexander Klein (Andreas Bonnen, 35), Sune Balle, Simon Ryberg, Mikkel Rytter, Andreas Nybro (Malthe Wallin, 75), Jeppe Grøn, Ali Farej (Stefan Stojilkovic, 75), Theo Hoffmeyer, Anes Travljanin (Frederik Nedergaard, 94), Mads Zaar

Kampreferatet er sponseret af: