Vemodigt farvel til Frande

Efter fire stærke år i den hvide trøje er det tid til at sige farvel til een af de første Young Boys legender … Mikkel Frandsen.

Mikkel har gennem de seneste fire år gjort højrekanten hos KFUM/Young Boys uhyre dynamisk. Nu siger vi – med stort vemod – farvel til Frande i Young Boys.

Frande er den spiller i truppen der har været tredjelængst i KFUM/Young Boys – kun Simon Tøffe Damgaard og Thomas Bejder har været her længere. Men selvom afskeden er vemodig, så er Mikkel en klar succes-historie. Ikke nok med at Frande har været en vigtig brik i KFUM-oprykningen til 3. division, og i Young Boys-etableringen, han har – i samme periode – også fundet sin rette hylde som møbeldesigner.

Mikkel skal til Belgien i et semester på sin møbeldesigner-uddannelse, og da han samtidig fyldte 26 år kort før jul, så er det det helt rigtige tidspunkt, for Mikkel at prioritere sine talenter som kommende møbeldesigner”, lyder det fra Holger Kristiansen.

”Mikkel kan være stolt af sin indsats for vores klub – og vi er meget taknemmelige”.

Frande nåede 29 kampe og scorede 5 mål for Young Boys i 3. division – men inden da spillede han i 2½ år for KFUM i Danmarksserien.

Jeg vil gerne sige tak til alle de forskellige holdkammerater og folk der har været med rundt om holdet. Det har været fire rigtigt gode år”, siger Mikkel Frandsen.