Jonas Yderholm bankede bolden i mål til 1-0 i dagens træningskomp på Jysk Park.

Flot første time i anden test

Selvom SIFs U19 havde de bedste med i Portugal, og Young Boys stadig har 4-5 nøglespillere ude med skade, så blev det en fin træningskamp på Jysk Park. Resultatet på 2-2 kunne de unge SIFere være mest glade for.

Young Boys fik en god start og der var kun spillet fire minutter da Frederik Nedergaard fik en god mulighed med venstre fod – desværre var det let for SIF-keeperen. Samme sted endte Yderholms afslutning 10 minutter senere … men så gik den heller ikke længere. Efter 18 minutter erobrede Malthe Wallin bolden højt – og så blev Jonas Yderholm spillet fri til en afslutning uden for feltet. Og sådan en chance skal man ikke give Young Boys topscoreren: Fortjent 1-0 til de hvide.

Frederik Nedergaard fik en stor chance tæt under mål efter oplæg fra Yderholm – men Nedergaard sendte den højt over mål, og 1. halvleg sluttede med 1-0 føring til Young Boys uden at YB’s nye målmand, Sebastian Wille, overhovedet blev testet.

I pausen var Mads Zaar blevet skiftet ind og han skulle ikke bruge meget mere end 5 minutter inden den hurtige offensiv-spiller havde bragt Young Boys på 2-0. Et hjørnespark til SIFerne resulterede 8 sekunder senere i et Young Boys mål. Frederik Nedergaard sendte bolden til Zaar som løb fra SIF-forsvaret, rundede keeperen og sendte den i mål til 2-0. Klasse.

I den sidste tredjedel af kampen skiftede Alexander Fischer yderligere ud. Lasse Kaihøj, Yunus Akbayir, Stefan Stojilkovic og Benjamin Møller-Nielsen kom på banen. Og de sidste 10 minutter spillede de hvide med 10 mand, da tilbage-vendte Oliver Schmidt, som i øvrigt spillede en god kamp, ‘mærkede lidt i baglåret’.

Det udnyttede de unge SIF-spillere, og da Young Boys-forsvaret ikke fik clearet, så stod det pludselig 2-1, og i overtiden fik SIF også udlignet på et flot spark fra kanten af feltet.

En god test endte dermed uafgjort – men Fischer har mange positive indtryk at arbejde videre med. Tredje træningskamp er mod 2. divisionsholdet Brabrand på fredag.

SIF U19 – Young Boys FD 2-2 (0-1)
0-1 Jonas Yderholm (18)
0-2 Mads Zaar (55)

Young Boys FD: Sebastian Wille, Emil Dissing, Mikkel Rytter, Alexander Klein, Oliver Schmidt, Simon Ryberg (Benjamin Møller Nielsen, 75.), Malthe Wallin (Yunus Akbayir, 66), Andreas Nybro (Lasse Kaihøj, 56), Ali Farej (Mads Zaar, 46), Frederik Nedergaard, Jonas Yderholm (Stefan Stojilkovic, 66.)