Travljanin klar til afgørende år i Young Boys

Den 24-årige offensivspiller har ligesom flere af sine holdkammerater forlænget kontrakten.

2022/23-sæsonen har været særdeles opløftende for Young Boys-spilleren Anes Travljanin. Den farlige offensivspiller har nemlig undgået at løbe ind i skader, som ellers desværre har været en fast følgesvend i karrieren.

Der er derfor også store forventninger til Travljanin med de bosniske rødder fra Young Boys FDs direktør, Holger Kristiansen, som tror på, at kantspilleren kan tage store skridt i sin udvikling i den kommende tid.

– Det er nu, at det gælder for Anes. Han er skadesfri og har alle muligheder for at blive en profil på vores hold. Den chance skal vi naturligvis give ham, og så er det ellers op til ham selv at forløse den, fortæller Kristiansen.

I Young Business får Anes Travljanin også muligheden for at udvikle sig endnu mere, hvilket glæder direktør Frederik Jørgensen.

– Anes har udviklet nogle gode kompetencer indenfor det digitale og kommercielle felt og har været et stort aktiv i forbindelse med opbyggelsen af vores digitale medier. Disse kompetencer understøtter de aktiviteter vi bedriver i Young Business, så jeg finder det både glædeligt og naturligt at Anes ønsker at fortsætte sin faglige udvikling hos os.

“Vil være kulturbærer”

For den tidligere Silkeborg IF-spiller, så er forlængelsen af kontrakten kommet ganske naturligt.

– Da muligheden for at forlænge med Young Boys kom op og vende, så var jeg ikke i tvivl om, at det var her jeg ville forsætte. Når jeg ser tilbage på den udvikling, som vi har været igennem som både fodboldklub men også business ovre på Ballevej, så det tydeligt at se konceptet virker, og det er utroligt fedt at være en del af samt bidrage til. Især når man er en af de ældre i truppen og ikke kun mærker det på en selv, men også de unge gutter, som tilbringer tiden her. Det er helt vildt at se, hvordan de udvikler sig fodboldmæssigt, kommercielt og som mennesker. Med den gode vision for fremtiden der er her, så ser jeg frem til at kunne forsætte med at bringe kulturen videre til de næste, og forsat være med til at udvikle hele projektet, fortæller Travljanin.

Anes og resten af Young Boys mandskabet skal på søndag i aktion igen, når holdet møder Holstebro på JYSK park kl. 14.00.