Topbrag endte i smalt nederlag

For anden gang i denne uge måtte Young Boys forlade banen med et 1-0 nederlag.

Der var dømt topbrag på JYSK park, da rækkens førerhold fra Middelfart gæstede Young Boys, som inden runden lå på tredjepladsen i 3. division.

Hjemmeholdet var en smule amputeret med Anes Travljanin og Henrik Hykkelbjerg i karantæne, mens Mads Zaar desværre stadig sidder ude med en skade. Det kunne dog ikke ses i kampens indledning hvor Young Boys kom friskt ud og fik sat sig på kampen.

Efter det første kvarter kom udeholdet bedre med. Det blev mest af alt en første halvleg som blev udkæmpet på midten af banen, hvor ingen af de to mandskaber for alvor kunne true hinanden i felterne.

Få målchancer

I anden halvleg var det meget det samme billede. Begge hold ville en masse, men kunne ikke finde vej til de helt store chancer. Der var optræk til muligheder ved hjørnespark, men også her manglede skarpheden.

Det skulle dog blive via en dødbold, at kampen blev afgjort. Efter 74 minutter fik Middelfart tilkæmpet sig et straffespark, som Mads Jørgensen udnyttede ganske sikkert. Det skete efter en periode hvor gæsterne var begyndt at få overtaget i kampen.

Indsatsen hos spillerne fra Young Boys fejlede bestemt ikke noget, men kvaliteten på den sidste tredjedel af banen var desværre ikke nok i dag til point. Middelfart kørte sejren hjem og vandt 1-0, og ligger dermed fortsat på førstepladsen. Young Boys FD er fortsat på fjerdepladsen i 3. division, og kan se frem til endnu en topkamp i næste weekend, når holdet møder rækkens aktuelle andenplads i FA 2000.

  1. division, 5. spillerunde, 3/9 – 2022 på JYSK park i Silkeborg

Young Boys FD – Middelfart BK 0-1

74’ 0-1 Mads Jørgensen (str.)