Århusianske Theodor fortsætter karrieren i Silkeborg – og på Jysk Park. Her signer han sin deal med Young Boys FD.

Talent fortsætter i Silkeborg

Århusianske Theodor Hoffmeyer skal fortsat spille sine hjemmekampe på Jysk Park. Den røde SIF-bluse skiftes dog ud med den helt hvide Young Boys-dragt.

Theodor Hoffmeyer har de to seneste sæsoner spillet 43 U19 ligakampe for Silkeborg IF, og tidligere i hans ungdomskarriere har Theodor også tørnet ud for ’de hvide fra Fredensvang’, så helt fremmed bliver Young Boys’ hvide bluse ikke.

Højre-backen har været i Young Boys-radaren i noget tid.
”Theodor har det offensive drive vi godt vil have tilført på vore back-positioner, og så passer han bare rigtig godt ind i vor koncept. Vi er glade for at han har valgt at lade os til hjælpe ham med at tage de næste step, men vi har også store forventninger til Theodor – både på Søholt og på Ballevej”, fortæller Young Boys-direktør Holger Kristiansen, med hentydning til at 19-årige Theodor Hoffmeyer både ansættes som fodboldspiller i Young Boys FD, og som business-trainee i søsterselskabet Young Business, som driver en række digitale selskaber.

For Theodor Hoffmeyer bliver det en spændende tid:
”Jeg har valgt at starte i Young Boys FD da det er et rigtigt spændende koncept, med et sportsligt godt setup. Jeg glæder mig til at spille for klubben, og at bidrage til holdet. Jeg forventer at udvikle mig her som spiller, og at tage de næste skridt i min karriere som seniorspiller”

Theodor Hoffmeyer kan få sin debut for Young Boys – i Aarhus. Når Young Boys i første runde møder VSK på udebane – den 5. august.