Theo: Hvis vi skal rykke op, så skal vi slå de bedste

En af de nye spillere i Young Boys-trøjen, Theodor Hoffmeyer, fortæller her i dette interview om starten i klubben, og hvordan han ser frem mod søndagens kamp mod Vanløse.

19-årige Theodor Hoffmeyer skiftede i sommeren ungdomsfodbolden i Silkeborg IF ud med seniorfodbold i Young Boys FD. Et skifte som er gået rigtig godt for den unge back, som har fået masser af spilletid i den hvide Young Boys-trøje.

– Det har været rigtig fedt at prøve at komme i gang med noget seniorfodbold og lære de nye drenge at kende og klubben og trænerne. Det har været fedt at prøve at lære nogle nye mennesker at kende sammen med en ny spillestil, fortæller Hoffmeyer om spillet på og udenfor banen.

Med fuldtidsarbejde i Young Business samt en indkøringsfase med et nyt spilsystem, så har der været rigeligt med ting at se til for den unge Young Boys-spiller, som glæder sig over en god start i klubben og på Ballevej.

– Som dagene går, så kommer man ind i sin rutine, og så har folk været gode til at tage imod mig i Young Business, så det har været godt.

Det bliver en spændende kamp

Resultatmæssigt har Young Boys FD fået en rigtig god start på sæsonen, hvor holdet er videre i Oddset Pokalen og ligger nummer 1 i 3. division. Søndag møder holdet Vanløse, som også har hentet syv point i de første tre kampe i denne sæson. Et opgør hvor Young Boys-mandskabet for alvor kan måle sig med et af de formodede tophold i denne sæson.

– Hvis vi gerne vil rykke op i år, så skal vi slå de bedste. Det bliver spændende at se, når vi skal møde Vanløse. Det bliver en spændende kamp, men vi satser på tre point, lyder det fra Theodor Hoffmeyer.

Du kan se Theo og de andre Young Boys-spillere i aktion på søndag kl. 14.00 på JYSK park. Du kan købe din billet til kampen her.