Syv tidligere SIFere tørner ud for Young Boys FD

Slaget om Silkeborg bliver et møde mellem mange tidligere holdkammerater.

Tirsdagens pokalkamp bliver på mange måder en helt speciel oplevelse for det unge Young Boys FD-mandskab. Med masser af tilskuere og tv-dækning på kampen så er rammerne og kulissen en lidt anden end i hverdagen i 3. division. Modstanderen Silkeborg IF gør dog, at kampen får en ekstra dimension.

Hele syv spillere i Young Boys FD-truppen har nemlig en fortid i SIF.

– Det bliver en sjov og fed oplevelse at skulle møde sin gamle klub. Der er en ekstra motivation for at vise, at de tog fejl, da de ikke valgte mig, fortæller Mikkel Rytter, som netop denne sommer har skiftet U19-mandskabet i Silkeborg IF ud med Young Boys FD.

Selvom Young Boys er kraftigt undertippet til kampen, så er opgøret mod SIF stadig en mulighed for holdet for at vise, at man ikke bare er kanonføde.

– Det bliver en udfordring. Vi går ind til kampen med en tro på, at vi har en chance. Jeg tror de bliver overrasket, hvor gode vi egentlig er. Mange tror vi får en snitter, men det tror jeg ikke på, fortæller Rytter.

En chance for at vise Silkeborg, hvad vi står for

For en af de andre ex-SIFere, så bliver kampen mod Silkeborg IF også en chance for at vise Silkeborg, at der er to hold i byen, som spiller flot fodbold. Det fortæller Ali Farej, som tørnede ud for Silkeborg IF i sin tid som U17 og U19-spiller.

– Folk tænker måske bare, at Young Boys er et hold med masser af unge spillere, som ikke kan spille bold. Vi vil rigtig gerne vise byen, at vi er et godt hold, og at vi kan spille en god omgang fodbold, lyder det fra Ali Farej, som ser frem til at krydse klinger med sin tidligere holdkammerat Pelle Mattsson.

– Det bliver fedt at møde et Superligahold, og det bliver sjovt at mærke på egen krop, hvor meget en spiller som f.eks. Pelle har rykket sig, siden jeg spillede med ham, lyder det fra Ali Farej.

Disse spillere har tidligere spillet for SIF:

(Forrest på billedet fra venstre)
Frederik Nedergaard (U13-U19)
Mikkel Rytter (U17-U19)
Theodor Hoffmeyer (U17-U19)

(Bagerst fra venstre)
Jeppe Grøn (U13-U19)
Ali Farej (U17-U19)
Anes Travljanin (U12-U19)
Andreas Bonnén (U13-U15)

Du kan købe billet til Slaget om Silkeborg her.