Sune Balle forlænger aftalen med Young Boys

Den målfarlige forsvarsspiller er også at finde i den hvide trøje efter sommerferien.

En af de allerstørste profiler i de seneste to år hos Young Boys har valgt at forlænge kontrakten. Sune Balle har siden sin ankomst markeret sig positivt både på og udenfor banen.

– Vi er meget glade for at forlænge vores aftale med Sune. Han har været en vigtig bastion i forsvaret, og så er han altid garant for seriøsitet og vilje. Han er ærgerrig og stiller krav til sine medspillere. Det er bestemt en type og en person, som vi glæder os over, at vi kan være med til at udvikle videre, fortæller direktør for Young Boys FD, Holger Kristiansen.

Sune Balle er noteret for 52 kampe og 10 mål i Young Boys-trøjen. Det har specielt været ved hjørnespark, at midterstopperens springkraft og timing er kommet til udtryk, og har ført til flere vigtige scoringer.

Udenfor banen har Sune Balle også imponeret, og er blevet en vigtig del af Young Business, hvor han sidder i en ledende stilling i salgsafdelingen.

– Sune har udviklet sig rigtig meget i vores business. Han har siden nytår været i spidsen for vores salgsafdeling og har allerede skabt nogle fine resultater. Vi er overbeviste om, at der findes et stort business-talent i Sune, og derfor er vi selvfølgelig også rigtig glade for, at han fortsætter her efter sommerferien, fortæller direktør i Young Business, Frederik Jørgensen.

Den 22-årige Young Boys-spiller ser frem til at trække den hvide trøje over hovedet i den kommende sæson, hvor forsvarsspilleren bliver en vigtig kulturbærer i klubben.

– Det var egentlig ikke nogen svær beslutning da jeg fik tilbuddet om at forlænge med Young Boys FD. Den udviklingskurve jeg har haft personligt, fodboldmæssigt og kommercielt, har været helt vild de sidste par år, og det har jeg interesse i at bygge videre på. At have ansvarsområder som jeg har, er unikt i min alder og glæder mig blot til at videreføre kulturen til de næste i rækken. Ligeledes er der en utrolig fed vision for fremtiden her, som jeg fortsat ser frem til at være en del af, fortæller Sune Balle.

Sune Balle kom til Young Boys FD i starten 2021. Han har tidligere spillet for Randers FC, AGF og VSK Aarhus.