Simon Ryberg der var ude hele efteråret pga. lysken er begyndt at mærke sin lyske igen – og er tvivlsom til sæsonåbneren. Her har Mathias Ipsen Ryberg på briksen.

-Man skal næsten starte med en læge og en fys

Sundhedssektoren på selv et 3. divisionshold bliver vigtigere og vigtigere.

Ligesom det er tilfældet med musikken, hvor et succesfuldt band ikke kun tæller musikerne på banen, så er det ikke kun spillere og trænere, der er afgørende for om et divisionshold optimerer normalt.

“Jeg fristes til at omformulere Johnny Madsens citat, der lyder, at hvis han skulle starte et band igen – så ville de to første medlemmer han ville vælge være en revisor og en advokat; til noget i retning af: De to første på holdkortet er næsten vores læge og vor fys”, lyder det fra Holger Kristiansen.

“Naturligvis er det sagt i sjov, og vi har – hos Young Boys – altid bestræbt os på at have en meget homogen trup, således at skader (uanset om vi så har 3, 4 eller 5) vil blive erstattet af spillere der er stort set lige så gode”.

Men det har alligevel stor betydning at vi har en dygtig fysisk- og sundheds-sektor, som kan hjælpe vore spillere tilbage så hurtigt som muligt. Så vi er godt tilfredse med at have fået en af de dygtigste sports-læger/-kirurger endnu mere med ind omkring holdet – ligesom vi har ansat Mathias Ipsen som fast klub-fysio med sin gang i klubhuset. Samtidig med at vi har bevaret samarbejdet med SportsFys Silkeborg.

Skadesituationen ser pt. således ud:

  • Vi håber at kunne få Simon Ryberg med til Svendborg,
  • Vi håber at få Stefan Stojilkovic og Oliver Schmidt klar indenfor 1-2 uger,
  • Vi håber at få Theo Hoffmeyer og Aleksandar Sojic klar indenfor 2-3 uger &
  • Så håber vi på at vi når at se Sune Balle i slutspillet