Stolpe ud for Young Boys mod Slagelse

Et afrettet frispark og flere stolpeskud blev dyrt for Young Boys i hjemmekampen mod Slagelse.

Young Boys FD må nøjes med fire point efter de to første kvalifikationskampe, da holdet hjemme på JYSK park indkasserede en sen scoring imod.

Det blev en livlig åbning på opgøret, hvor begge hold bød sig til. Slagelse var inden kampen placeret på næstsidstepladsen, og har uden tvivl lige så meget brug for point som Young Boys i kampen om overlevelse.

Young Boys begyndte at sætte sig på kampen efter ti minutter, og så kom chancerne. Højreback Tobias Olesen skabte den største mulighed, da han på fornem vis afdriblede et par Slagelse-spillere for derefter at kanonere bolden på stolpen. En forrygende aktion som bestemt havde fortjent en bedre skæbne.

Det kunne dog også være gået den anden vej. Efter 34 minutter ramte Slagelse overliggeren, og viste dermed at de også var helt med i kampen trods overtaget til Young Boys.

Stolpe ud

Anden halvleg fortsatte lidt i samme spor. Young Boys sad på spillet, og fik også slået kapital af overtaget med en scoring til 1-0.

Henrik Brodersen kom først på et hjørnespark og fik det forlænget til Mikkel Frandsen. Kantspilleren udnyttede det fornemme oplæg tæt under mål, og fik scoret sit fjerde mål i foråret, efter han gjorde comeback i vinters.

Herefter fulgte en periode, hvor Young Boys jagtede 2-0 målet. Desværre kom stolpen i vejen to gange. Første gang efter 73 minutter, og anden gang ti minutter senere. Her brød Anes Travljanin flot igennem i højresiden og fik sendt bolden på tværs til Mikkel Frandsen, som med en følt afslutning ramte stolpen.

Det blev for alvor nedtur for Young Boys, da gæsterne på en af deres få chancer i anden halvleg fik udlignet. Et frispark blev afrettet og snød Morten Bisgård i målet. Udligningen faldt bare to minutter efter stolpeskuddet fra Frandsen. Bittert!

Dermed måtte vi tage os til takke med et enkelt point og dermed er de status quo i toppen af kvalifikationsspillet, hvor Young Boys har fire point ned til Karlslunde IF.