Slagelse B&I gæster JYSK Park

Young Boys skal på lørdag forsøge at bygge videre på udesejren mod Herlev IF fra sidste weekend. 

Den første hjemmekamp i 3. divisions kvalifikationsspil 2022 byder sig til, når Young Boys FD på lørdag tager imod gæsterne fra Slagelse B&I.

Det seneste opgør mellem de to hold endte med en 4-0 hjemmesejr til vores lokale drenge fra Young Boys.  Slagelse har siden da hevet 4 point med hjem til Vestsjælland, i form af en sejr over Roskilde KFUM og et 1-1 resultat mod Dalum IF – hvor de dog taber til Næsby i mellemtiden.

Vi har taget en snak med Young Boys cheftræner Thomas Loft om weekendens opgør.

– Det bliver igen en spændende kamp, hvor vi skal spille præcis det samme spil som kampen mod Herlev, hvor vores udtryk var godt. Og så skal vi være super koncentreret de få gange vores modstander er i vores felt, så vi ikke lukker dumme mål ind, udtaler Loft og forsætter:

– Det er super spændende at spille det her nedrykningsspil, hvor vi virkelig får øvet os i at spille kampe, hvor vi har kniven for struben. Men selvom det er en ung trup, er vi efterhånden rutineret i at spille kampe med stor betydning.

Der er kickoff kl. 14.00 på JYSK Park. Der vil som altid være mulighed for at købe forfriskninger i form af en lækker platte fra Kælderslagteren, sodavand/øl/kaffe og friskbagt kage.

Entréen udgør 50 kr. – men med et gyldigt studiekort kommer du ind helt uden beregning.

 

Herunder kan du se mål og højdepunkter fra den hæsblæsende 4-3 kamp mod Herlev fra sidste runde.