Sen scoring afliver Young Boys sejr i Roskilde

For mange personlige fejl kostede dyrt mod en af rækkens tophold.

Denne lørdag stod det endnu en gang på en svær modstander for Young Boys FD, da holdet drog til Roskilde for at møde andenpladsen i 3. division, Roskilde KFUM. Inden kampen i går havde Roskilde KFUM kun tabt to kampe indtil videre i turneringen, og det var da også klart, at der skulle en god indsats til, hvis YB skulle have point med hjem fra domkirkebyen.

Heldigvis viste drengene fra Young Boys en rigtig fin figur, hvor specielt en god første halvleg var med til at sikre 1 vigtigt point, i form af et 2-2 resultat.

Roskilde KFUM – Young Boys FD 2-2 (1-0)

34’ Rasmus Lysdal (0-1)

69’ Luka Dumic (1-1)

75’ Nikolaj Sauer (1-2)

90+2’ Marko Petersen (2-0)

Vi har snakket med cheftræner Thomas Loft efter lørdagens kamp, her er hvad han havde at sige.  

– Jeg synes vi spiller en rigtig fin 1.halvleg. Vi havde op til kampen ændret lidt på vores presstrategi, det lykkedes vi godt med. Vi var direkte i vores spil og forsvarede os flot når vi skulle det. Vi har fem kæmpe chancer i 1.halvleg og hvis vi scorer på bare en eller to af dem har vi jo egentlig lukket kampen, udtaler Loft.

Efter pausen blev spillet mere direkte, hvor begge hold begge kæmpede hårdt for at sætte sit præg på opgøret og få scoret. Det er også her tre-ud-af-fire af kampens mål bliver scoret.

– Vi snakkede i pausen om at det Roskilde KFUM hold som vi havde forventet at møde vil ligne sig selv i 2.halvleg. Og det blev også tilfældet. Det blev en 2.halvleg med mange dueller og direkte spil fra begge hold. Jeg glædes over at vi for alvor har adopteret niveauet i 3.div og vi spiller en god første 1.halvleg mod en stærk modstander med mange dygtige spillere. Men for mange personlige fejl koster os sejren, konkluderer YBFD cheftræneren. 

Næste kamp for Young Boys er på lørdag kl. 14 (d. 2/10) på Jysk Park i Silkeborg. Her tager drengene i hvidt imod oprykkerne fra Karlslunde.