Mikkel Rytter og Holger Kristiansen (Young Boys) har underskrevet aftale.

Endnu et SIF-talent til Young Boys

Mikkel Rytter har underskrevet en 2-årig aftale med Young Boys FD, og den talentfulde stopper, fortsætter dermed karrieren i Silkeborg.

Vildbjerg-drengen Mikkel Rytter spillede sin ungdomsfodbold i FC Midtjylland inden han i 2019 tog til Vejle, og spillede U17 Liga. For godt to år siden kom han til Silkeborg IF, hvor han siden har været med i 57 kampe i U19 Ligaen, Reserveholdsligaen og Future Cup.

”Mikkel har tidligere i karrieren spillet 6’er, og vil som vi ser det, passe rigtigt godt ind i vort spil frem ad banen. Vi tror på at vi kan udvikle Mikkel yderligere, så han bliver en stopper-profil både for os – og i divisionerne”, lyder det fra klubdirektør Holger Kristiansen.

“Vi har specielt holdt øje med Mikkel det seneste halve år, og er glade for, at det er lykkedes os, at få ham med på holdet”

Mikkel Rytter har trænet med i et par uger og har spillet en halvleg i begge vore testkampe mod Middelfart (3-0) og SIFs U19 (3-3). Han er dog besværet af en iskias-nerve, men vi håber og tror at Rytter er klar til tre kampe på en uge: VSK, Vendsyssel og Svendborg-Oure.

Velkommen til Mikkel.