Simon Ryberg, var tæt på at få senior-kontrakten i SIF. Men nu er han dedikeret på at få en god start på senior karrieren i Young Boys FD, hvor han har trænet med siden november måned.

Ryberg glæder sig til sit første år som senior

19-årige Simon Ryberg gik i stykker i den allersidste U19 Liga kamp i juni 2023, så den talentfulde midtbane-spiller fik en træls start på senior-livet. Nu lysner det imidlertid for Ryberg.

“Skaden kom i vores sidste turneringskamp mod AGF, og varede hele efteråret. Jeg mærker næsten ingenting til den nu, kun lidt efter hårde træninger/kamp”, lyder det fra Ryberg.
Sjovt nok spillede Ryberg sin første kamp efter skaden mod samme hold på samme bane på Fredensvang. Denne gang mere end et halvt år efter – og nu i Young Boys blusen i en træningskamp mod AGFs U19.

Mine forventninger til efteråret personligt, er at få spillet en masse fodbold og komme tættere på min topform igen, som jeg godt kan mærke der er et stykke vej til. Og så selvfølgelig at kunne bidrage til holdet med mine evner,” lyder det fra Ryberg, når vi spørger ind til forventningerne forud for det spændende forår i 3. division

Ryberg forventer, at vi kan spille med i toppen af 3 division og få sat en god stime sammen, så vi kan komme med i den gode ende af slutspillet:

“Jeg synes Young Boys er er godt projekt, og en spændende klub. Det er perfekt med den måde man kan kombinere både arbejde og fodbold, og samtidig have fritid. Jeg synes tempoet og intensiteten er god og høj, og jeg glæder mig til at få endnu mere senior erfaring”

Selvom Simon fortsat genoptræner, så er Brande-drengen som nævnt ved at være i fulde omdrejninger, og her kan han passende gå ind og overtage pladsen på midtbanen fra et andet tidligere Brande-talent – Mikkel Eriksen – der som bekendt har tjekket ud af Young Boys i vinterpausen.