Rutineret målmand fortsætter i Young Boys

Henrik Lindhard har netop forlænget sin kontrakt med klubben.

Det bliver fortsat med sikre handsker, at buret hos Young Boys FD bliver vogtet. 28-årige Henrik Lindhard har netop underskrevet en forlængelse af aftalen efter en god første sæson i klubben.

– Jeg synes fodboldprojektet har været spændende at være en del, og at jeg som en af de ældre har skulle tage et ansvar på og udenfor banen. Ligeledes synes jeg, at holdet og klubben går en spændende fremtid i møde, som jeg gerne vil være en del af, fortæller målmanden.

– Henrik har givet en masse ro og erfaring til vores bagkæde. Det har løftet vores defensiv, som ikke længere indkasserer mål ud af ingenting. Derudover er det vigtigt at have typer som Henrik på holdet, da han har noget erfaring at dele ud af til de mange unge spillere, lyder det fra direktør Holger Kristiansen, som har kunne aflæse Lindhards betydning i de underliggende tal, som afslører, at målmanden har reddet flere skud end hvad man kunne forvente ud fra expected goals.

I Young Business er det også en glædens dag. Her har Lindhard også haft en positiv indflydelse på kontoret på Ballevej, hvor arbejder som E-handelsrådgiver.

– Henrik har bragt en stor faglighed og forståelse til vores organisation og har ganske naturligt lagt en dybere digital forståelse på hans rådgivning. Der er unægteligt et stort udviklingspotentiale i Henrik, som han er i færd med at udfolde, og den proces glæder det os at være en del af, fortæller direktør i Young Business, Frederik Jørgensen.

– Jeg afsluttede min professionsbachelor i januar, så det har været spændende indtil videre at benytte min teori i praksis i Webbler, hvor jeg føler, at jeg har udviklet mig meget. Kombinationen af ovenstående har gjort det oplagt for mig at fortsætte i Young Boys FD og Business, da jeg synes, at jeg udvikler mig både som fodboldspiller og menneske, lyder det fra Henrik Lindhard.

Den 28-årige målmand har tidligere i karrieren vogtet målet i klubber på Færøerne, Spanien og i Brabrand, Aabyhøj og Skive. Lindhard kom til Young Boys FD i sommeren 2022.