Remis mod Thisted på JYSK park

På et fornemt hovedstød af Bo Balder hentede Young Boys en uafgjort hjem mod Thisted.

Lørdag eftermiddag testede Young Boys endnu engang formen mod et 2. divisionshold. Denne gang var det Thisted, som holdet prøvede kræfter mod.

Og kræfter, det havde Thisted. Gæsterne spillede med musklerne kampen igennem, og det var tydeligt noget, som Young Boys-spillerne skulle vænne sig til. Der gik derfor lidt tid inden Young Boys for alvor fik sat spillet. I mellemtiden var gæsterne tæt på at komme foran da et afrettet skud strejfede overliggeren.

Efter 20 minutter var det lige ved og næsten, da højrebacken Alexander Klein brød igennem. Med sin hurtighed kom han fri og sendte et kvalificeret indlæg ind. Her stod Tobias Nielsen klar, men Thisted-forsvaret fik afværget i sidste øjeblik. Den unge angriber havde fået chancen fra start, men kom ikke på måltavlen i denne omgang.

Det var der heller ikke nogen andre på banen der gjorde i kampens første 45 minutter. Det skulle dog hurtigt ændre sig.

Lige efter pausen kom Thisted foran 1-0. Scoringen blev lidt af et kludemål, som blev afrettet uden chance for Lindhard i målet. Gæsterne overtog initiativet i minutterne efter, mens Young Boys-mandskabet lige skulle sunde sig.

Bo Balder og Simon Damgaard blev sendt på banen i midten af anden halvleg, og det skulle vise sig at være en god idé. Damgaard, som stadig holder sig i form til at hjælpe holdet her i opstarten, svingede et perfekt indlæg ind i panden på Balder, som drejede bolden ind bag Thisted-keeperen. Et fornemt mål som kom i en periode, hvor Young Boys var begyndt at sætte sig på spillet.

Efterfølgende kom Peter Nemec også frem til et par store chancer, som med lidt held var blevet konverteret til mål. Thisted sluttede dog kampen med en stor chance, og det var derfor ikke helt skævt, at kampen endte uafgjort 1-1.

Kampen var den sidste træningskamp på JYSK park inden sæsonstarten i marts. Nu venter tre testkampe på udebane mod Odder, VSK Aarhus og Skive.

Vi møder Odder på lørdag kl. 13.00.