Den sidste vigtige kamp i grundspillet mod Lyseng spiilles lørdag kl. 14.00 – på Bane 1.

På trods af en ihærdig indsats fra Entreprenørgården med Burets ‘dårligste hjørne’, så har banen ikke kunnet klare de store mængder af regn i begyndelsen af april. Den sidste kamp i grundspillet – mod Lyseng – bliver derfor spillet på Bane 1 ved Jysk Parks parkering.

Med en sejr over Lyseng kvalficerer Young Boys sig til oprykningsspillet, så det er naturligvis tale om en vigtig kamp, der helst ikke skulle afgøres fordi en bold hænger fast i en sø på banen.
“Vi glæder os til at komme hjem i Buret – men som det sydvestlige hjørne af banen ser ud lige nu – så kan vi desværre ikke spille der endnu”, lyder det fra Holger Kristiansen.

Entreprenørgården, der er ‘grounds man’ for Silkeborg Kommune, er klar godt klar over problemerne på en femtedel af banen. Man mener at det har været galt helt fra anlæggelsen af banen i 2018, der ellers skulle være lavet efter alle de fineste foreskrifter.

Der skal formentlig et større tjek af drænet i banen til – men indtil da, kæmper Entreprenørgården med flere andre drænings-teknikker for at få gjort (hele) banen spilleklar så hurtigt som muligt. Forhåbentlig bliver det allerede fra første hjemmekamp i slutspillet. Hvad enten det så er opryknings- eller nedryknings-spillet.

SIFs U15 og U17 mandskaber spiller lørdag på Jysk Park, så her kan vi ikke være. Derfor har vi fået Bane 1 godkendt af Divisionsforeningen som ‘midlertidig kampbane’. Bane 1, som ligger ved Jysk Parks p-plads, har ‘det gamle kunst-tæppe’ fra Jysk Park – og er dermed en ganske ok kunst-bane. Mange af vore unge drenge har spillet mange minutter på samme tæppe fra dengang det lå inde på Jysk Park.

Drengene har brug for al den støtte I kan gi’ dem, og derfor er der heller ingen entre til lørdagens kamp. Vi håber så mange som muligt vil komme og heppe på drengene.

Bane 1 ligger helt ud til P-pladserne foran Jysk Park