Publikumsyndling fortsætter i Young Boys

Ali Farej har underskrevet en ny kontrakt med Young Boys.

Der bliver også i fremtiden mulighed for at se flotte mål på JYSK park. Det må være konklusionen ovenpå forlængelsen af kontrakten med Ali Farej. Young Boys-spilleren har været garant for nogle spektakulære mål i sin tid i klubben.

– Ali er nok den spiller, som jeg har hørt flest modstandertrænere tale om efter vores kampe. Og det med god grund. Han har et stort talent og har med sit venstreben en x-faktor i sit spil, som er svær at komme udenom. Vi ser frem til forhåbentlig endnu flere flotte mål fra Alis side, og så glæder vi os over, at vi kan fortsætte udviklingen sammen, fortæller direktør i Young Boys FD, Holger Kristiansen.

Ali Farej er stadig i gang med sin første sæson på kontrakt i Young Boys. Han har tidligere spillet ungdomsfodbold i Silkeborg IF, inden han skiftede til Silkeborg KFUM, hvor det så senere blev til en kontrakt med Young Boys. Her har han spillet på de fleste positioner på midtbanen.

– Jeg har valgt at forlænge, fordi jeg er glad for at være her i klubben. Jeg har udviklet mig meget på fodbold og businessdelen, hvor jeg har gode muligheder for at kunne udvikle mig endnu mere, og stadig lære en masse nye ting. Det var det, der tiltalte mig mest. Så er jeg slet ikke færdig med at være her i klubben, fortæller Ali Farej.

I Young Business skal udviklingen også fortsættes. Her har Farej vist sig frem i den digitale verden.

– Ali tager lige nu nogle store skridt i en retning hvor han egenhændigt kan facilitere væsentlige web-relaterede opgaver. Det er en faglig retning, hvor der altid er flere spadestik at tage udviklingsmæssigt og som glæder os til at hjælpe Ali med at tage. Herudover agerer webflaskehalse i de fleste organisationer, så vi glæder os til på sigt at kunne stå endnu stærkere på nogle kompetencer som er bredt efterspurgt i erhvervslivet, fortæller direktør i Young Business, Frederik Jørgensen.

Ali Farej har spillet 25 kampe og scoret fire mål for Young Boys FD.