Nyt målmandsteam er klar til foråret

To nye målmænd og en ny målmandstræner er klar til at tørne ud for Young Boys FD.

Når Young Boys FD tager hul på 3. division igen i marts måned, så bliver det med to nye målmænd i truppen.

20-årige Andreas Foged (th. på billedet) er kommet til klubben fra VSK Aarhus. Tidligere har keeperen vogtet målet for både AC Horsens og Vejles U19 ligahold, mens karrieren startede i det sjællandske i Lyngby.

Derudover har vi også fået Morten Bisgaard (billede nederst) tilbage i klubben. “Bis” vogtede målet for os i Danmarksserien og var med til at sikre oprykningen til 3. division. Han har siden været en tur forbi Christiansbjerg IF, men har heldigvis valgt at komme tilbage til den meget spændende forårssæson der venter. Den 25-årige keeper er dermed klar til at kæmpe om posten som 1. målmand med Andreas Foged.

Begge nye målmænd får glæde af vores nye målmandstræner, Rasmus Holm (tv. på billedet). Rasmus er tilknyttet for at styrke målmandstræningen i Young Boys FD og har specialiseret sig i at træne målmænd i sit firma RH Goalkeeping.

Udskiftningen på målmandsposten sker efter vores to keepere i efteråret, Magnus Dalsgaard og Asger Svendsen har valgt at nedprioritere fodbolden i foråret for at fokusere på andre ting. Noget som vi har fuld forståelse for, og vi ønsker begge held og lykke og takker dem for deres tid i Young Boys FD.

– Med afgangen af Asger Svendsen og Magnus Dalsgaard har vi været på jagt efter et stærkt målmandsteam. Et team som vi ved ikke kun vil tage konkurrencen op mod hinanden, men også vil hjælpe, støtte og spare med hinanden. Så er det vores opgave i trænerteamet at vælge den bedste til den pågældende opgave, fortæller cheftræner Thomas Loft om målmandskampen i foråret.