Nye eventyr venter for tre Young Boys-spillere

Kontrakten for Mathias Balle, John Ndjate og Alexander Klein er løbet ud.

Det bliver med masser af erfaring fra divisionsfodbold og senior-fodbold generelt, at tre af Young Boys’ defensive spillere drager videre i deres fodboldkarriere.

21-årige John Ndjate skiftede til Young Boys i sommeren 2021, hvor akademispilleren fra FC Midtjylland skulle vænne sig til en ny hverdag med fast arbejde og seniorfodbold.

– Min tid i Young Boys har været lærerigt og udfordrende på samme tid. Jeg har nydt at være her. Det var hårdt i starten med fuldtidsarbejde, men når man kom mere og mere ind i det, så har det været mere overskueligt. Jeg er blevet klogere på nogle områder, hvor jeg blandt andet har siddet med videoredigering og stået for at lave indhold til vores sociale medier. Det har åbnet nogle døre, som jeg ikke vidste var mulige, fortæller Ndjate, som nåede at spille 54 førsteholdskampe for Young Boys FD.

Nu håber midterforsvaren at tage skridtet op og finde en klub i enten Danmark eller udlandet, hvor talentet kan afprøves i endnu højere grad.

– Jeg søger en højere liga og nye udfordringer på banen. Nu har jeg været her i to år, og vil gerne se, hvor langt jeg kan nå med fodbolden. Det har været lærerigt at spille seniorfodbold, når man er kommet fra ungdomsfodbold.

Også 23-årige Alexander Klein drager videre, og skal ligesom John Ndjate bruge sommerferien på at finde ud af, hvor fremtiden ligger. Klein har været med på rejsen fra seriefodbold i KFUM til divisionsfodbold i Young Boys FD, og har nu mod på at tage steppet videre.

Sidst men ikke mindst siger vi også farvel og tak til Mathias Balle. Den 19-årige keeper skal på College i USA, hvor der uden tvivl venter store oplevelser for den unge målmand.

Vi vil gerne sige tak for indsatsen til de tre spillere, som vi ønsker alt muligt held og lykke med fremtiden.