Daniel Hørlyk Sehested, ny cheftræner i Young Boys FD

Daniel Hørlyk Sehested er ny mand i spidsen for Young Boys FD. Den nye cheftræner havde første arbejdsdag torsdag, og nu ser han frem til mandag, hvor spillerne møder ind til første træningsdag.

29-årige Daniel Hørlyk Sehested er landet i Søhøjlandet, hvor han fremover skal være cheftræner i Young Boys FD. Med fortid i klubber som Brøndby, FC Nordsjælland, FC Helsingør og senest FC Roskilde, så har den unge træner allerede suget godt til sig med erfaring fra nogle af landets bedste talentmiljøer, mens han i den sidste tid i FC Roskilde også stod med ansvaret som cheftræner i nedrykningskampen i 2. division, som blev vundet suverænt.

Nu venter et helt nyt projekt i Young Boys FD. Et projekt der fik Sehested til at rykke teltpælene op fra hjemmet i Veksø, som nu er skiftet ud med Silkeborg-forstaden Lysbro.

– Det har tiltalt mig utroligt meget, at man er så afklaret med, hvordan man gerne vil gøre tingene både på og udenfor banen. Og så er det bare spændende, at man vil gøre tingene på en anderledes måde, så man ikke gør det samme, som man gør alle andre steder i landet, fortæller Sehested.

“En tydelig og ærlig træner”

Mandag møder Young Boys-spillerne ind til sæsonopstarten, hvor de får mulighed for at stifte bekendtskab med deres nye træner for første gang.

– De kan forvente en tydelig og ærlig træner, og en træner som stiller ret store krav, men også en træner som er helt afklaret med, hvordan han gerne vil gøre tingene både med og uden bold, og også på og udenfor banen, fortæller Daniel Hørlyk Sehested.

Grundlæggende ændres der dog ikke på hverken koncept eller spillestil under den nye cheftræner. Hele ideen med Young Boys FD er nemlig, at det er klubben som er eksponent for spillestilen og det udtryk, som man gerne ser på banen.

– Den stil der er lagt i klubben, den fortsætter. Det er en af de ting, som er relativt unikt i den her klub er jo, at bare fordi jeg kommer ind, så får jeg ikke nøglerne til klubben og laver det hele om. Der er en stil jeg skal fortsætte i, og så er det nogle justeringer og små ting, som jeg kommer ind og ændrer.

Du kan høre mere til den nye cheftræner i interviewet herunder.