Kom og støt drengene i den svære pokalkamp mod Vendsyssel FF fra Nordicbet Ligaen. Kan vi lave overraskelsen?

Kan drengene overraske fodbold-Danmark – og Vendsyssel?

Kan vi lave overraskelsen når sidste sæsons 16. bedste hold i Danmark lægger vejen forbi Jysk Park i pokalturneringens første runde? En evt. sejr vil dog ikke kunne komme på Top 5 over pokaloverraskelser i Danmark.

Sidste sæson var der 26 pladser i mellem Vendsyssel, der blev nummer 4 i Nordicbet Ligaen og Young Boys, der blev nummer 7 i 3. division. Men et er liga-fodbold – noget andet er pokal-fodbold.

Selvom det nok vil blive 1. rundes største overraskelse hvis vi kan slå os igennem til 2. runde, så vil det ikke blive een af de fem største pokal-overraskelser gennem tiderne:

Nr. 1: Skagen IK – Brøndby 7-6 (1987)
Skagen var i Jyllandsserien da de bød de forsvarende mestre velkomne. Brøndby stillede med spillere som Peter Schmeichel, Kim Vilfort, John “Faxe” Jensen, Lars Olsen og Kent Nielsen, men det lykkedes skagboerne at holde 2-2 efter 120 minutter, og så vandt de på straffe.

Nr. 2: Hillerød – Lyngby 2-1 (1990)
Dengang – for 24 år siden – spillede Hillerød i Sjællandsserien, og Lyngby var i den bedste række, og et godt hold. Lyngby blev således danske mestre to år senere i 1992.

Nr. 3: Bispebjerg – Helsingør 3-2 (2022)
Helsingør var netop rykket op i 1. division, da de besøgte Bispebjerg Boldklub fra Serie 1 i pokalen. Og efter et vildt drama måtte Holger Danskes helte erkende at de havde tabt til et Serie 1-mandskab

Nr. 4: SC Egedal – FC Nordsjælland 5-4 (2015)
Egedal fra Danmarksserien slog FC Nordsjælland ud under to år efter at Farum klubben var blevet mestre. FCN havde Morten Nordstrand, Emilio Marcondes og Andreas Maxsø blandt spillerne. Efter 1-1 og straffe var FCN ude

Nr. 5: Aarhus Fremad – Brøndby 4-0 (2022)
Fremad får femte-pladsen i pokaloverraskelser. Selvom de kun lå 20-22 pladser under Brøndby i systemet, så var måden man ekspederede Brøndby ud på også med til at gi dem pladsen.

Nr. 6: Young Boys FD – Vensyssel FF (2023) ?????

Kom og støt drengene på Jysk Park torsdag klokken 18.00.

Køb din billet til 50 kr. her