0-3 viste måltavlen i Middelfart da Young Boys havde spillet sin første træningskamp

Flot sejr i Middelfart i første test

Young Boys spillede en fin første træningskamp i sæsonen, da vi på Middelfart Stadion besejrede 2. divisions-mandskabet fra Middelfart med hele 3-0.

Vi startede kampen i Middelfart ganske overbevisende, og i løbet af de første 15-20 minutter blev der givet fine prøver på, hvad vi kan forvente af vort unge mandskab i den kommende sæson. Vi fik i store dele af første halvleg spillet os flot frem på den sidste tredjedel af banen men den sidste aflevering manglede lige. Men det var Young Boys der dikterede spillet.

Der var et par pæne muligheder i begge ender af kampen, midt-vejs i halvvejen fik en af vore prøvespillere (Christian Juhl) en god mulighed foran mål – men han sendte den desværre forbi. Lige som man tænkte at vi ikke skulle få mål i første halvleg blev Mads Zaar spillet fri på den helt rigtige måde – og på en måde, hvor Middelfart kun kunne lave straffe, hvis de skulle stoppe ham. Det gjorde de – og Anes konvertede højt, hårdt og usvigeligt sikkert.

I pausen og i 2. halvleg skiftede vi seks spillere og en målmand, uden at det for alvor ændrede kampbilledet synderligt. Sidste gang Young Boys besøgte Middelfart Stadion snød fynboerne os for en plads i oprykningsspillet i overtiden, denne gang betalte de lidt tilbage – for efter en times spil var Middelfart-forsvaret meget gavmilde, da de assisterede Jonas Yderholm til 2-0 målet.

De ‘Unge Drenge fra Søholt’ begyndte at blive lidt trætte mod slutningen, og Middelfart fik 10-12 minutter hvor de havde bolden mere end på andre tidspunkter i kampen. Det var dog fortsat Young Boys der var farligst, således havde Frederik Nedergaard et rigtig godt forsøg på overliggeren.

Og til sidst satte prøvespiller Justice Ohajunwa et flot punktum. Et par små træk udenfor feltet, og så ‘bang’ – op i hjørnet med bolden. 3-0 … og det var helt retfærdigt. Det var ‘Justice’, fristes man til at sige.

Det blev alt i alt en meget opløftende kamp og sejr for Daniel Sehested, der stod i spidsen for Young Boys FD for første gang. Ikke nok med at der var fine præstationer fra en lang række spillere, han kunne også se meget af det vi har trænet i opstarten eksekveret på banen.

Næste weekend spiller vi sidste træningskamp før turneringsstarten når vi møder SIFs U19 mandskab.

Middelfart – Young Boys 0-3 (0-1)
0-1 Anes Travljanin, straffe (42)
0-2 Jonas Yderholm
0-3 Justice (85)

Young Boys: Henrik Lindhard, Christian Juhl (prøve), Sune Balle, Christoffer Petersen, Theodor Hoffmeyer, Jeppe Grøn, Andreas Nybro, Ali Farej, Anes Travljanin, Jonas Yderholm og Mads Zaar
I pause/2. halvleg kom disse ind: Noah Lauritzen, Mikkel Rytter (prøve), Andreas Bonnen, Frederik Nedergaard, Emil Dissing, Tobias Kannegaard, Justice Ohajunwa (prøve)