Yunus kom ind og scorede, da Stefan måtte lade sig skifte ud.

Over middel mod Middelfart

Drengene spillede fredag aften årets tredje træningskamp, og det blev til endnu godkendt præstation, da vi spillede 1-1 mod 2. divisions-topholdet fra Middelfart. Ja, man fristes til at sige, at præstationen var ‘over middel’.

Det var en god test – og en træningskamp i højt tempo. Og faktisk var det netop i højt tempo – i et rush mod mål, at Stefan mistede fodfæstet. Først så det slemt ud – men den farlige angriber kunne selv gå fra banen, så vi håber det mest var forskrækkelsen.

Yunus Akbayir kom ind i stedet – og han skulle kun vente 5-10 minutter indtil han blev spillet fri op midt i banen. Og Yunus svigtede ikke – 1-0 til Young Boys. Kort efter kæmpede han sig til bolden på baglinjen – men han fik desværre ikke fundet Frederik Nedergaard inde foran mål.

En intens første halvleg, hvor vi havce meget fint spil, men hvor vi også til tider blev presset i bund af et dygtigt Middelfart-mandskab.

I pausen kom Andreas Bonnen og Jeppe Grøn ind i stedet for Alexander Klein og Mathias Wallin.

Middelfart kom dog tidligt i 2. halvlegen på 1-1. Et hjørnespark bliver uheldigt forlænget videre af os selv – og så kunne en Middelfart-spiller ikke undgå at score tæt under mål.

Det virkede som om fynboerne havde fået ny energi og tro på det – men vores unge drenge var stadig godt med i kampen, og midtvejs havde vi nogle gode muligheder. Den største kom da Mads Zaar flot pillede bolden ned fra 2. etage … men desværre valgte han at forsøge at lobbe den over Middelfart keeper, Radza. Det gik ikke.
Ryberg havde i samme periode et godt overlap og indlæg, som Yunus desværre ikke kunne nå helt frem til, og Zaar et forsøg der gik lige over mål.

Middelfart havde dog også nogle voksne muligheder i en kamp, der havde tænding på helt til slut. Men det sluttede 1-1, og vi kunne bogføre endnu en ny god kamp, hvor det udover spillet på banen var glædeligt at se Henrik Lindhard tilbage i målet.

Young Boys – Middelfart 1-1 (1-0)
1-0 Yunus Akbayir (30)

Young Boys: Henrk Lindhard (Sebastian Wille, 46.), Emil Dissing (75.,Theodor Hoffmeyer), Alexander Klein (46., Andreas Bonnen), Mikkel Rytter, Ali Farej (78., Oliver Schmidt), Simon Ryberg, Malthe Wallin (46. Jeppe Grøn), Andreas Nybro, Stefan Stojilkovic (25., Yunus Akbayir), Frederik Nedergaard, Mads Zaar (78., Lasse Kaihøj),