Loft: Vi skal have genopfrisket vores spillestilsværdier

Et 5-2 nederlag til Karlslunde IF gjorde ondt på Young Boys FD og cheftræner Thomas Loft.

Der var ikke gået mere end syv minutter før Young Boys FD allerede havde indkasseret to mål i lørdagens kamp mod Karlslunde. En katastrofal start på kampen blev aldrig rigtig vendt for Young Boys, som spillede sæsonens dårligste kamp.

– Første halvleg i lørdags er klart noget af det dårligste, jeg har været med til i min tid som træner for holdet. Jeg har før rost holdet for vores unikke sammenhold, men der synes jeg vi led et knæk. Vi var konstant på bagkant i vores defensive arbejde, og vores kommunikation var ikke konstruktiv. Det var en kollektiv offday, fortæller cheftræner Thomas Loft.

Nederlaget kom ovenpå en ellers god periode for Young Boys, som inden kampen var ubesejret i fire kampe i træk. Med 5-2 nederlaget kom holdet helt ned på jorden igen.

– Vi må arbejde stenhårdt til træning, og så er der nogen som lige skal have genopfrisket vores spillestilsværdier, lyder det fra cheftræneren, som i de kommende kampe skal stå overfor to Aarhus-hold, når holdet ude i næste weekend møde VSK Aarhus, mens Lyseng kommer på besøg på JYSK park om to uger.

Du kan se højdepunkter fra 2-5 kampen mod Karlslunde IF her.