Loft efter endnu en overtidsscoring: Vi står sammen, når det er svært

Young Boys sikrede sig sæsonens første hjemmesejr, efter en sen straffesparksscoring fra Henrik Hykkelbjerg.

For fjerde gang i sæsonen lykkedes det Young Boys FD at score til sidst. Denne gang var det nok til alle tre point i kampen mod Herlev.

Sejren kom i hus efter en af sæsonens mindre gode kampe.

Dejligt med tre point på en dag, hvor jeg synes vores spil var noget hakkende og præstation ikke var helt god nok. Men indsatsen var igen i top, og fjerde kamp hvor vi scorer til allersidst i kampen, det fortæller, at vi står sammen, når det er svært. Præcis som vi gjorde i Danmarksserien, fortæller holdets træner Thomas Loft.

Young Boys skabte noget usædvanligt flest chancer efter dødbolde.

– Vi får sat nogle fine positioner i fase 1 og 2, men vi har svært ved at få spillet ned bag deres forsvar og derigennem tilspille os chancer. Vi er et hold som får mange offensive standarder, og til forskel fra de andre kampe, er det der, vi skaber vores chancer i dag, lød det fra cheftræneren, som havde roster ude til indskifterne i dagens kamp, som gjorde en forskel.

– Det var godt at se at vores indskiftere har forstået, at de har en lige så stor rolle ved at slutte kampen, som starte kampen, fortalte Loft, som blandt andet kunne se indskiftede Thomas Bejder levere flere gode gennembrud, som til sidst gav det straffespark, som udløste 2-1 scoringen i overtiden. 

Næste opgave for Young Boys er en tur til Roskilde i næste weekend, hvor rækkens nummer to, Roskilde KFUM venter.

Du kan se højdepunkter for Young Boys i videoen herunder.