KLEIN OM NYT PROJEKT: DET BLIVER MEGA SPÆNDENDE

I dag blev Young Boys FD projektet præsenteret for omverdenen. Det nye projekt har været i støbeskeen i noget tid, og derfor er det heller ikke noget nyt for spillerne i truppen.

Alexander Klein var en af dem, der sidste år var med til at spille klubben i 3. division, og han glæder sig til det nye projekt for alvor tager fart.

– Det bliver mega spændende og mega fedt. Det er et rigtig godt koncept, som tager hånd om de unge. Det er bestemt noget som jeg, og de andre unge i truppen glæder os meget til. Det bliver en masse fodboldtræning, og det er jo det, vi er her for, så det bliver rigtig fedt, lyder det fra forsvarsspilleren, som udenfor banen også er en del af Young Business, hvor han er ansat som konsulent i virksomheden Webbler. Her er han kollega med flere af holdkammeraterne fra holdet.

– Det er rigtig fedt. Det giver lidt et fælleskab på en anden måde, end når man normalt bare går og spiller fodbold sammen. Jeg er jo næsten sammen med dem mere, end jeg er sammen med min familie, fortæller Alexander Klein.

Du kan se hele interviewet i videoen herunder.